hop si eu pe aici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by csebalyn View Post
    @florin vlad: sfatul pt incepatori pe zapada ar fi sa mergi incet pana cunosti bine de tot masina. drifturile lasa-le pt locuri necirculate, unde nu-s nici alte masini parcate. si foloseste cu incredere frana de motor (adica retrogradarea in treapta inferioara, urmata de franare usoara...ma rog, nu atat de usoara cat sa nu te opresti). apropo, vezi ca un thread cu sfaturi pt incepatori aici
    nu era nici o masina parcata la ora aia ...din cauza asta am si profitat un picutz...de cand am avut o experienta neplacuta pe polei....merg ff incet cand e carosabilul cam alunecos...( deocamdata tot kormoran sunt gumele...si nu au cine stie ce aderenta..) am citit si rubrica aceea ms ptr sfaturi
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

Comment

cate un pic..pic...pic... , la paravanturi nu am avut cum sa fac poza ca e night si nu se vedeau bine...o sa mai revin cu niste poze cand o sa ii pun si folie , pana atunci sa ne auzim de bine si multi km fara probleme
      Attached Files

Comment

salut , am revenit cu cateva poze facute in graba...deocamdata ma opresc aici cu "modificarile" ...ptr ca bugetul a scazut ff mult , ceva imbunatatiri vor veni inainte de Paste . as fi venit si eu duminica la intalnire...dar din pacate trebuie sa ma duc la tara...

Drive Safe...
        Attached Files

Comment

Ultimile modificari aduse

- folii de prestige + leduri schimbate
          - deschidere portbagaj pe buton

cam asta e tot pentu moment...

tot respectul ptr dydycom
          Attached Files

Comment

Felicitari...arata foarte bine bordul....cat te-a costat toata afacerea?

Comment

Arata bine,dar daca era alb in loc de albastru era mortal !Am avut si eu combinatia asta cu serigrafie Prestige si nu se vedea prea bine zona rosie de la turometru.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

@ radu_lyn 175 lei
                @ dan.gutu imi era teama sa nu mai vad km...si sa ma ia politia ca "zbor" ) ...apropo azi a venit si banu :P.... cica la tata...daca treci prin bucuresti adu-i o sticla de vin de la voi de acolo si el e fericit ))

o seara placuta

Comment

Astazi a facut si "visina" mea 24.000 km cea mai mare problema a ei pana acum a fost doar sonda de marchariere.... speram sa mearga in continuare la fel de bine sau chiar mai bine
                  Attached Files

Comment

Frumoasa.Sa o stapanesti sanatos.Nu fa greseala sa-i pui spoilere,praguri etc.O sa-ti para rau.Incearca sa schimbi jantele si incearca niste suspensii sport.Eu am facut prostie si-mi pare rau.Ca sa te convingi uita-te ce am facut eu la a mea.Logan mic.

Comment

Multi km in continuare fara probleme. Arata bine visina ta. Cred ca e surioara cu a mea )
                      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Daca ai buget mai mare incearca un kitt care nu e asa comun.Eu nu prea am avut finante si nu a iesit ceva prea interesant.

Comment

Greu greu cu bugetul mai ales cand ai 20 de ani si toata vara la dispozitie ) s-au dus toate finantele pe "mini vacante" la mare.... Acum astept sa vina treaca anul mai repede ca sa ii aduc un fratior pe 2 roti .

Comment

Florin.Vlad arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos, la mai multi km fara probleme....
                            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google