If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
stalpi noi trasi in puf, medii Micro Precision serie 5, suporti tweeter serie 5, inele aluminiu pentru medii, multumesc Norby au iesit asa cum mi-am dorit
30_VLD pret alarma 300ron+100ron manopera,
din nou s a pus praf pe thread,
am schimbat amplificatoarele de inalte/midbass Helixul si Audisonul de medii; noile amplificatoare sunt Audison LRX 2.9 pentru perechea actuala de melci, urmeaza montarea celei de a 2 a pereche de melci si Audison LRX 4.5 pentru inalte/medii, rezultatul e unul neasteptat de bun (asteptat de cei care cunosc si au avut aceste 2 amplificatoare)(nu doar placebo), urmeaza probabil chiar inainte de montarea celui de al 2 lea midbass pe usa, montarea DVDului Alpine W205r, cateva poze mai jos, mie imi place
salutari asa ca inainte de Sarbatori, s a pus un pic de praf pe threadul meu, de inceput ,doresc sa multumesc unui user de pe forum ( se stie el), pentru sinceritate si corectitudine (sper ca a fost reciproc ) multumesc lui Claudiu, Ovidiu, pentru sustinere si sfaturi; ca sa nu o mai lungesc aici ''EPURELE DE PASTE'' schimba mamuthul ( 12 SPXLul by Helix) si micutul monobloc kicker DX1000.1 cu
un frumos 13W6d4 by JL Audio ( revin la prima dragoste Ovi), respectiv
un la fel de frumos monobloc DLS A6 Competition, momentan nu sunt montate pe masina, cateva poze mai jos, Sarbatori Fericite!!! la toti userii
dupa cateva peripetii cu montajul DVDului Alpine 2 DIN, pana la urma s-a rezolvat, arata bine, cateva poze cu el montat, cateva poze cu difuzoarele, subwooferul, amplificatoarele ( nu toate) in stadiul in care sunt acum, urmeaza aranjat de cabluri in spate ( o sa fac pozele dupa montaj), va urma.......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment