''Golanca De Bihor''

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sal

ceva ''noutati''. ok Dodo

Comment

Originally posted by adyxzz View Post
      Cat te-au ajuns stopurile cu tot cu modificat ?

Comment

sal

pai stopurile au costat 150ron ele +leduri aprox 80ron+manopera 150ron deci cam 380ron sincer cu mult mai putin decat preturile vehiculate pe forum, sunt full led cu cateva elemente originale pe care nu le ati mai vazut aici...mie imi plac acum trebuie sa mi schimb sticla din stanga e sparta in urma ''accidentului'' in rest sunt ok mie imi plac.

Comment

Stopurile arata genial , le-a facut cineva de pe forum ?
          Daca da lasa-mi si mie numele lui asi vrea si eu o pereche de stopuri ca a ta.

Comment

sal

stopurile sunt facute de un prieten din Oradea Dodo l-a cunoscut azi, pretul e mai mult decat de bun simt, poti trimite stopurile tale lui, le face apoi ti le trimite facute prin posta, pot sa vb pentru u, cu stima!

Comment

waaaaaaaaaaaaaaa mi-a parut bine ca ne-am intalnit

Comment

sal

si mie man tinem legatura

Comment

Faine stopurile.Pacat ca nu le-am vazut live.
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

sal

mr Fast imi pare sincer rau ca nu ne am vazut si cunoscut sper sa avem ocazia, stopurile sunt din nou in lucru am nevoie de 2 sticle pe care sa le pun acolo poate ma ajuti

Comment

• sal

dupa o mare pauza revin cu noutati pentru colegii si prietenii de forum si anume
                      am schimbat vechiul amplificator Monacor pe 4 canale cu un amplificator Rodek R4100N de care sunt foarte multumit si separat pentru subwoofer amplificator Precision Power PPI 2360 2 canele , plus un subwoofer schimbat din Magnat in JL Audio 10W3V2-D4 , plus sticlele de la stopuri noi, cam atat aa si capetele de bara schimbate urmeaza amortizoarele spate pentru ca a iesit 50%/45% la teste si.... pozele
                      Attached Files

Comment

• sal

ampliful de 2 canale
                        Attached Files

Comment

• sal

am schimbat incinta sealed cu o incinta bass reflex cu specificatiile de pe siteul lor pentru subwooferul meu 10w3v2-d4 si suna bestiall!!!!!
                          Attached Files

Comment

• imi place cum ai aranjat masinuta pana acum,macar cat o mai tii pune-i arcuri si va arata superb,iar pe partea de muzica si eu am avut sub sealed si l-a schimbat cu bass reflex,suna mult mai tare,bafta in continuare!

Comment

• salut

merci Doru m am gandit si la arcuri, saptamana asta o sa mai fac un video cu stopurile si cu niste piese, pana atunci o saptamana usoara

Comment

• sal

revin cu filmari noi sper sa placa, minusul componentele fata...se schimba si alea

si

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google