Să fie primite ! Să vezi pe viraje
''Golanca De Bihor''
Collapse
X
-
sal
vdmihai, dupa cativa ani da s-a ingalbenit un pic, la anul dam cu un pic de lac, stickere am avut, sunt unul din veteranii fostului Logan Club Oradea, aici sunt fff multe logane modificate si numai doar ca interesul tinde spre 0 pentru o noua organizare sau intalnire, momentan nu am mai pus, Andrei_Mircea topaie oleaca peste liniile de tramvai dar multe s-au imbunatatit, o sa merg mai incet ca si inainte dar am scapat de senzatia de barca, arcurile H&R le am montate pe Kayaba Excel G fata+spate, celelalte elemente sunt Lemforder, eu sunt multumit, urmeaza dar nu stiu cand al 2 lea midbass pe usa si apoi cine stie poate se va vinde?!!?
Comment
-
sal
andrei_mircea, da trebuie dar e mai bine acum, totusi nu abuzez, drumurile in BH pe anumite portiuni sunt infecte, Prestige, nu am nu scade mai deloc, dar acum chiar cu 3 amplifuri, situatia e buna, bine subwooferul e cuminte pentru calitate, nu e mamutul ala de Helix
ma bate gandul sa mi pun o bara de rigidizare si poate amortizoare sport, pe partea de muzica al 2 lea midbass, se lasa ffff asteptat
Comment
-
Iar s a asezat praful pe threadul asta, La multi ani!! A mai trecut un an...dupa un eveniment urat cu un mistret lovit, proiectat si neluat la bord apoi dupa cate sute de euro pentru reparatii am avut un An Nou cu o Golanca la datorie... cateva poze aici urmand ca in viitorul foarte apropiat poze noi cu partea de car audio
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Si inca una cu fata am omis o, aici am pozat si jantele Oz Racing luate pentru anvelopele de vara, imi parea mie cam anosta, sa astept pana in vara pentru jantele de aliaj era cam mult, Golanca se tine foarte bine are deja 8 ani impliniti, o sa o mai tin dar deja ma gandesc pentru viitor ori la o masina noua ori la ceva SH benzina si eventual gpl (chiar nu stiu inca varianta)
Am prezentat cu ocazia aceasta si jantele Oz Racing luate pentru anvelopele de iarna, era mult sa astept vara pentru aliaj, masina a implinit 8 ani in decembrie km se vad in poza, ma gandesc sa o mai tin dar incep intrebarile noua sau SH ? Dca SH de care ce stiu cert e ca o sa fie benzina si eventual gpl daca o sa fie noua diesel
rog un moderator sa mai stearga postarea din mijloc, am crezut ca nu s a trimis de pe Tapatalk,
Comment
-
sal
un frumos asfintit in ianuarie direct din Logan
Comment
-
sal
o mica noutate, o magazie cd/mp3 Alpine 6cd changer are un cablu de 6m, pot sa o asez unde doresc
Comment
-
sal
nu puteam sa las ''Golanca'' fara sa fie curata, plus ca m -am saturat sa stau la rand, un aparat de spalat cu presiune Kaercher K4 plus un bidonas suplimentar pentru spuma,
Comment
-
sal
si ca sa incheiem momentan, lungul sir al evolutiei pe partea de sound, montajul celui de al II lea midbas de 16.5cm, 2 aplice in care o sa aterizeze 2 perechi de melci serie 7 , urmeaza tapitatul si montajul pe usa
Comment
-
sal
si gata tapitate, ele sunt create de Joe, Joe Infect Oradea, tapitate de Cornel, Cornel tapiterii, volane; urmeaza poze cu ele montate daca vremea o sa ne permita
Comment
-
sal
si inca una mai ratacita, sub plase se observa inelele de metal vopsite in culoarea caroserieiAttached Files
Comment
-
sal
azi s-a realizat montajul pe usile stanga si dreapta, urmeaza setarile
a fost un drum foarte lung dar rezultatul mie personal imi place , as incepe din nou proiectul daca trebuie,
Comment
-
sal
si mai departe tot din montaj
Comment
Comment