If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa mai multe incercari am hotarat sa fac un thread legat de masinuta.
Sa incepem cu inceputul decembrie 2007 Logan Preferance 1.5 dci 70cp cu 7 km la bord si 0,5 de litru de motorina in el
multumesc colegilor care mi-au scris masina e modificata prezint succint modificarile asa a urmat vopsirea zonei de sub V-ul cromat apoi faza cu Angel Eyes fiind primul din Oradea cu tipul de leduri Zestar pe care le comercializeaza si colegul de forum Soran aveam becuri H1 Philips cu 30% mai multa lumina si in proiectoare becuri ''xenon efect''
vin si pozele....
farurile sunt acum la un coleg din Hudoara pe care-l salut cu aceasta ocazie, apoi au venit stopuri crom pe spate si o remapare la un amic din CJ are thread pe forum
in pozele anteriare se poate vedea playerul Sony pe care l-am dat bine ingrijit neforjat unu iamic din Oradea pentru o suma modica, nu erau multumit de player adica doream si mai mult asa ca am luat un player mai vechi dar the best of 2005 in materie de playere cunoscatorii stiu la ce ma refer acum un mp3 player Alpine CDA 9835 fara telecomanda nu avea cand l-am achizitionat
au urmat pleoape, aeratoare argintii, manere deschide usi argintii, o instalatie xenon H4, si boxe SPL Dynamics 100 W RMS de 20 cm diametru... sa vedeti oboseala la taierea politelor din spate...
ca muzica sa fie aproape completa am cumparat si montat un amplificator Monacor pe 4 canale 4x60 rms in 4 ohmi, si apoi piesa de rezistent kitul DAcia si jante 15'' Rial Como 6,5j
poze amestecate cu alte golance de la intalniri) si colectia cu care ma mandresc..... ''mama lor de romani'' pentru ca intamplarile nu sunt din vina mea, ci din pacate din vina altora, astept pareri impresii poate mai modificam ceva
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment