Ph11upf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ph11upf

va prezint si eu masinuta mea,logan 1.4 facelift cu body kit de la pilot
    Attached Files

Vine frumos kitul pe culoarea ta. Felicitari pentru achizitie!

Comment

frumos rau,sa-l stapanesti sanatos si fara incidente

Comment

foarte tare ;) arcuri sport jante albe si e belea ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

frumos kit si frumoasa masina sa o stapinesti frumos si multi kilometri fara evenimente

Comment

sa-l stapanesti sanatos..vine frumos rau body kytul;)...si un sfat ca intre loganesti puneti si folie pe el si o sa arate belea;)

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
              foarte tare ;) arcuri sport jante albe si e belea ;)
              Asculta-l pe Joker ca stie ce spune si in plus iti mai recomand o folie pe geamuri.

Comment

Frumoasa masina .. poate apari si pe la intalnirile locale ale clubului sa ne-o arati si noua . id-ul meu de mess e mihaitza.mocanu pt mai multe informatii !

Comment

frumoasa masina,sa te bucuri de ea multi km.neaparat lasata jos si o sa dea misto cu body kitul

Comment

multumesc frumos pentru aprecieri si o sa tin cont de sfaturile voastre

Comment

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si succes la tunarit!

Comment

Frumoasa masina culoare..dar scapa de paravanturile alea, numa ca nu mi-o iesit din mnitor vreo palma si ma impresioneaza distanta intre roata spate sia ripa...statea pe denivelare sau?
                        Frumos frumos kit!
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Arata de parca ar fi de fabrica...cel putin fata, foarte frumos, la mai mare interior stock ?
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

forte bine arata cu acel kit dar punei o folie arcuri si jante aa si coleazai cromul ala de la bara fata.multa bafta.
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

daare dreptate nea Jock3r...o suspensie si niste jante(eu as merge pe jante negre cu buza cromata)si e super!!

Numai bine

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google