asta este masinuta mea:
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
Facuta cu gust, imi place dar singurul lucru care nu mi place este acea sigla de renault. Parerea mea ar fi sa o dai jos si sa pui din nou sigla Dacia ori totul CLEAN. Hai cu suspensia ca ar arata si mai bine . Sa auzim numai de bine si spor la modificari in continuare
Apropo ceasurile de unde le-ai luat, sunt superbe, par a fi de DusterFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostFetele de usi de unde le-ai luat si in ce bani ?
Originally posted by Christnacht View PostFacuta cu gust, imi place dar singurul lucru care nu mi place este acea sigla de renault. Parerea mea ar fi sa o dai jos si sa pui din nou sigla Dacia ori totul CLEAN. Hai cu suspensia ca ar arata si mai bine . Sa auzim numai de bine si spor la modificari in continuare
Apropo ceasurile de unde le-ai luat, sunt superbe, par a fi de Duster
sigla de renault este pusa doar din cauza faptului ca este in culoarea masinii, nu imi placea albastrul ala al ei, si in plus de asta, nu se asorteaza cu nimic de pe masina, fiind facuta toata cu negru si gri.
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postarata bine masina ta sa o stapanesti sanatos si se vede cinei din mioveni...de unde ceasurile de duster si cat?
Originally posted by spark88 View PostFrumos....
Parerea mea este ca ar da mai bine prelungirile de la bare daca ar fi imbinate cu ele.....
Cat te-au costat fetele pentru usile fata?
Panourile m_au costat 4 mil toate 4, cu tot cu accesorii.
Originally posted by jadhal View PostSunt de acord cu Christnacht, cred ca cel mai bine ar fii sa o dai jos de tot sa ramana clean, asa il am si eu si da bine... si apropo sa o stapanesti intreaga ;)
Comment
-
Originally posted by ktalyn28 View Postfoarte frumoasa masina,facuta cu bun gust.......imi plac ceasurile........le-ai schimbat cu totu sau cum?
Comment
Comment