Originally posted by Fruji
View Post
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
-
ieri 'mi_au' venit ledurile pt numar, cu aceasta ocazie multumiri lu' nenea Dragman, recomand cu incredere
DSC01540.jpg
Comment
-
Originally posted by solano View Postapp, ma confrunt cu o mica problema, capota fata nu am facut_o pe a mea, aveam alta capota, mai veche de an si nu mai pot prinde de ea insonorizantul ala negru , gaurile fiind mai largi decat bradutii, dati_mi ceva idei/ sugestii cum as putea sa il prind.
Legat de ce poti sa-i mai faci ... un kit turbo?sigpic
Comment
-
), un kit turbo, nu am la ce, totusi e un 1.4 .. nu prea are resurese ascunse ), ms de sfatu, am reusit sambata sa il pun, am pus un pic de banda 'pufoasa' pe bradutii vechi si a mers la fix, iar la gaurile care nu mai dadeau cu capota, am gaurit insonorizantul in drptul gaurilor dp capota si am bagat braduti. iar pe margini este lipit cu banda dublu adeziva.
baftaaa si ms de sfat
ma bate un gand sa trec pe 1.6...
Comment
-
-
-
urmeaza bara spate, care inca este in schita... :dLast edited by solano; 6 April 2011, 11:42.
Comment
-
trebuia sa faci o ramforsare la grila ...
Comment
-
))), chiar ca.... un drum de pitesti-mioveni si o sa iti iasa din cap ideea cu arcuri sport )))
baftaa
Originally posted by Dany_DNY View Posttrebuia sa faci o ramforsare la grila ...
app, stii cumva pe unde as putea sa gasesc plasa tip fagure ??
ms frumos
Comment
-
poti pune fagure de bara de mcv, din cate stiu se potriveste !
Comment
-
cu o mare retinere, ieri au fost date jos farurile cu lupa pentru a fi sters negrul de pe oglinzi, bat rau la ochiul politistilor si colegul nostru ZUZ a avut probleme din cauza lor, ramanand fara talon. Cu toate ca oglinda nu conteaza deloc la cei cu lupe, gasesti un agent care te lasa fara talon, cum i_a spus lui ZUZ : ' culoare neadecvata la faruri' ... ieri au fost desfacute si azi sau maine vor fi montate la loc...albe...
Comment
Comment