Foarte tare noua infatisare a masinii.Ar trebui sa lasi fata exact asa cum este acum.Arata foarte bine.
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
ms mult, baieti, masina o sa mai primeasca un spoiler fata si lupe in faruri pentru moment, iar dupa concediu o sa strang fonduri pentru 'tranteala' ma gandesc cum sa fac farurile, ca nu prea imi place atata crom...si sa pun carbon argintiu pe banda aceea cromata de deasupra grilei, ce ziceti, o sa dea bine???
Originally posted by Dany_DNY View Postbuun , cat te-a costat sa ii faci face-lift ?
Comment
-
chellul, am fost in pitesti la cel de pe stanga, cum urci spre targ, ala din vagauna aia , a avut si farurile , dar le daduse la altcineva
Comment
-
lupele vechi le_am vandut cu tot cu faruri la un baiat din mioveni, urmeaza sa imi iau altele
Comment
-
Originally posted by solano View Postnoua infatisare a VAN-ului urmeaza un spoiler fata si lupe...
[ATTACH]315731[/ATTACH] [ATTACH]315732[/ATTACH] [ATTACH]315733[/ATTACH] [ATTACH]315734[/ATTACH] [ATTACH]315735[/ATTACH]
Comment
-
Sper sa nu se supere proprietarul!Attached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
) ms frumos, cristi, nu se supara proprietarul, da bine rau cu prelungire si lasata, off, ma bagati la cheltuieli iar.. sapt viitoare urmeaza lupele si arcurile dupa concediu
nu inteleg care e faza cu spoilerele astea de ph2, alea de la pilot nu se potrivesc, fiind mai scurte, iar altele facute de diversi, nu dau bine jos la grila, motiv pt care am renuntat la idee, cel putin momentan, o sa imi fac rost de un spoiler de cauciuc original, si gata !
Originally posted by dan.moraru View PostAsta da schimbare la fata!De ce nu vrei sa ii mai faci bad boy?Oricum e bine macar ca pui autocolant pe cromul de la grila.
ma poate ajuta cineva cu un VT la o poza din fata a masinii, cu cromul de la faruri negru si cu lupe? sa imi fac o idee, multumesc
Comment
-
ma poate ajuta cineva cu un VT la o poza din fata a masinii, cu cromul de la faruri negru si cu lupe? sa imi fac o idee, multumesc
Comment
-
Comment
-
daaa, ms frumos, mishu, ce metoda sa adopt, pe cea cu farul normal sau pe cea cu farul negru???astept sugestiile voastre.
Comment
-
:d ms tudor, stres nu prea vad dc, ca si pe sandero si pe duster se pune far cu marginea neagra.....
Comment
Comment