frumos loganu,ceasurile sunt faine si fetele de usi,o investitie buna,succes in continuare
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postsuper tare arata. zici ca e prestige la exterior. ce versiune este de fapt?
Originally posted by dany_av View Postam vazut masina de cateva ori prin oras. te asteptam pe la intalniri la pitesti.
Originally posted by cosmin83 View Postfrumos loganu,ceasurile sunt faine si fetele de usi,o investitie buna,succes in continuare
ms frumos..
Originally posted by Al3x View PostArata bine loganu domnu' VAN niste jante mai mari si o suspensie iti mai trebuie si e parfum.
Te saluta SIB'u si bafta la modificari ;)
P.S. Te asteptam si pe la intalnirile Logan Club daca ai placerea sa vi
Comment
-
sigla ca in poza nu vrei ? asa se asorteaza
imi plac ceasurile de duster, superbe
si faptul ca ai vopsit`o toata in culoarea masinii si nu ai pus toate porcariile pe ea
in rest sa o fugaresti sanatos
baftaAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by solano View Postasta este masinuta mea:
Ce parere aveti????
Comment
-
Originally posted by cristi_timidu View Postideea este foarte buna dar ne trebuie "meseriasul"
Comment
-
Originally posted by solano View Postvreau sa ii fac un ''pachet de lumini exterior'', cum are BMW, adica atunci cand descui masina sa se aprinda ledurile din manerele exterioare.
Ce parere aveti????
am reusit sa fac ce mi_am propus cu ledurile din manerele exterioare. ce parere aveti??????
se aprind cand descui masina si se sting cand o incuiAttached Files
Comment
-
Originally posted by RazvanB View Postasteptam sa vad cum da pe masina, si eu aveam de mult in plan sa fac treaba asta si acum tu miai confirmat
f frumos, felicitari si sa o porti sanatos in continuare
ms frumos, se vede chiar frumos noaptea. o sa fac un filmulet azi si o sa il postez aici.
scuze pt claritate, este facuta fara blitz.DSC01157.JPGLast edited by solano; 24 June 2010, 08:31.
Comment
Comment