imi dai te rog niste detalii cum ai procedat cu montajul si ce imi trebuie te rog
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
Originally posted by RazvanB View Postimi dai te rog niste detalii cum ai procedat cu montajul si ce imi trebuie te rog
In prima faza, trebuie dat panoul jos, manerul exterior (clapa). dupa care lipesti rezistanta de + ledului, firele de led, gauresti manerul in colt, unde este spatiul acela de vreo 2 cm, este o zona dreapta, eu am gaurit cu un pistol de lipit ascutit, dar merge fb si cu un burghiu.Izolezi ledul cu banda izoliera sa nu faci artificii si il lipesti de maner cu Picatura, sau superglue. dupa aceasta operatie, montezi clapa la loc, si ai grrija pe unde tragi firul, sa nu il agate geamul sa nu ti_l smulga. si vii cu el prin burduful ala de cauciuc dintre usa si stalp, si te opresti sub bord, langa UCH, ca de acolo trebuie legat.la fel se procedeaza pentru toate usile.
Eu am renuntat la masticul ala de pe panou, am curatat bine si am pus cheder din ala de se foloseste la izolare geamuri, sau termopanese gaseste la Total Casa, este vreo 4 lei m, se gaseste dublu, si iti trebuie 7.60 m, dar sa iei 4 m, 4 m x2 = 8m ; se lipeste pe panou si etanseaza super bn.Avantajul este ca poti da panoul jos de cate ori vrei, nu vei strica nimic
...Si azi o sa imi montez sub panouri, spuma din aia de se pune sub parchet, o sa o lipesc pe usa, foarte buna pt praf si zgomote.
pentru orice alte detaii, iti stau la dispozitie.
Bafta la modificari!!!
Comment
-
multumesc foarte mult pentru timpul acordat sa imi explici detaliile, cand o sa am tim psi nu o sa fiu aglomerat cu serviciul o sa ma pauc si eu de treabasi cred ca tot asa cum ai tu, un alb rece o sa folosesc. inca o data multumesc frumos si tinem legatura
bafta !
Comment
-
Originally posted by alex.dinca91 View Postfoarte frumoase ceasurile de duster!frumaosa masina! bafta
Originally posted by b3lick View Postinteresanta idee cu ledurile de la manere.felicitari!tia iesit super.cat tea costat toata treaba asta?bafta!
Originally posted by RazvanB View Postmultumesc foarte mult pentru timpul acordat sa imi explici detaliile, cand o sa am tim psi nu o sa fiu aglomerat cu serviciul o sa ma pauc si eu de treabasi cred ca tot asa cum ai tu, un alb rece o sa folosesc. inca o data multumesc frumos si tinem legatura
bafta !
Iti las id meu de mess: van.razvan.Baftaaaa
Originally posted by cosmin_BR View Postfoarte frumoasa masina si foarte buna ideia cu lumina in usa dar scoate sigla de reno parereaa mea si spor la modificari !
ms frumos pt sugestie..baftaaa
Comment
-
Frumoasa masina..Jante pe cand?
Vino si u pe la intalniri..s-ar putea sa vina si NEK de duminica viitoare..ne strangem si noi mai multi
bafta.
Comment
-
[QUOTE=al!n;652137]Frumoasa masina..Jante pe cand?
Vino si u pe la intalniri..s-ar putea sa vina si NEK de duminica viitoare..ne strangem si noi mai multi
bafta.[/QUOT
Sall. O sa vin de duminica si eu, as fi venit si pana acum, dar nu stiam la cat, si aseara m_am intalnit cu KTL si mi_a spus noua ora de intalniri.
Ne vedem duminica la Bemo. Baftaa
Comment
-
Originally posted by MishuRS View Postplace golanu tau
interesanta ideea cu ledurile la manere
Comment
-
Originally posted by katalin_89 View Postfrumos logan! arata bine bordul de duster!
Originally posted by marius-MSY View Postinteresant !
Originally posted by CSH View PostFrumoasa masina. Mie chiar imi place cum arata ceasurile de la Duster. Incearca sa ii pui leduri in interiorul farului. Acuma fiecare avem gusturi diferite.
Comment
-
Foarte interesanta masina ta.La spoilere ar trebui sa imbini totusi acele prelungiri.Ca nu cred ca ti se intampla in fiecare zi sa atigi cu bara de borduri etc.Originala ideea cu ledurile in manerele usilor.Felicitari pentru ce ai facut pana acum.
PS:Mai sunt fete de usi din ale de vanzare de unde le-ai luat?Sunt de laureate nu?
Comment
-
leduri la manere am vauzt la Audi A8, masina sefului tatalui meu, imi plac ceasurile de Duster, super aratasigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
Comment