Originally posted by solano
View Post
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by Vlad24 View PostFoarte interesanta masina ta.La spoilere ar trebui sa imbini totusi acele prelungiri.Ca nu cred ca ti se intampla in fiecare zi sa atigi cu bara de borduri etc.Originala ideea cu ledurile in manerele usilor.Felicitari pentru ce ai facut pana acum.
PS:Mai sunt fete de usi din ale de vanzare de unde le-ai luat?Sunt de laureate nu?
Comment
-
Originally posted by dany_av View Postam vazut masina de cateva ori prin oras. te asteptam pe la intalniri la pitesti.
respect !!!
Originally posted by solano View Postmodificare pret: 100 lei serigrafia de duster si inelele
Comment
-
Comment
-
cadou van
salutare baieti, ieri golanelul meu a primit un set de 'lentile' de contact sa vada si el mai bine nopatea. o sa pun poze si cu ele montate pe masina mai tarziu, cand ajung acasa.
DSC01504.jpg
DSC01505.jpg
Comment
-
modificare semnalizare
partea cu semnalizarea( oglinda) nu e vopsita cu negru, doar gazata un pic, dar ca sa se vada si mai bine, am pun sub becul de la semnalizarea din far, in locul becului de pozitie, un bec galben, legat tot pe semnalizare, si se umple toata partea cu semnalizarea de lumina. o sa postez mai tarziu si niste poze sa vedeti .
si modificarile continua....
urmeaza o capota prelungita ( ' scursa' cum zicea colegul HZP) , o bara modificata si spalatoare de faruri .....Last edited by solano; 2 March 2011, 10:22.
Comment
-
ms frumos, arata si bine dar cel mai important SE VEDE SUPER si nu deranjezi pe ceilalti participanti la trafic
Comment
-
-
in tot acest timp nu am stat degeaba, au fost adus multiple imbunatatiri masinutei mele, doar ca nu prea am mai avut timp sa le pun pe forum.
de ex: s_au insonorizat usile cu folie de parchet de 0.5 mm, s_au eliminat 'carjele' acelea de se incuie usile pe interior toate 4, (faceau zgomot), insonorizat aripi spate, vibrau din cauza sub-woofer_ului, s_a pus aluband pe ele, un led pe cochila volanului care bate spre contact, legat in paralele cu plafoniera sta aprins doar cand deschid usa, dupa ce pun contactul se stinge, leduri smd in butoanele de pe consola si la comanda climatizare alb rece, modificat esapament(partea din dreapta) ca nu scotea 'fum' la fel pe aman2,
pus fir de masa la fiecare lampa spate in parte pentru a scapa pt totdeauna de martotul de ceata aprins in bord, acum se aprind parca mai frumos ca inainte...
prins carenaje in suruburi, am renuntat la bradutii aia de plastic, s_a rigidizat bara fata si nu mai zdrancane nimic...si altele de care nu imi mai amintesc acum
am un mic zgomot in bord, eu banuiesc ca ar fi condensorul din grupul de climatizare, face numai la rece cand dau cu spatele sau in relanti, nuj ce e, dar sa vina caldura si sa dau bordul jos, sa desfac grupul sa vad despre ce e vb, si cu ocazia asta il si curat.
Comment
Comment