Golanul Meu Albastru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare tuturor.A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici.Ieri mi-am achizitionat un set de jante Art.Stiu ca nu e cea mai buna marca,dar pe astea mi le-am permis.Am sa le pun pe masina peste 2-3 saptamani ca sa mai dea caldura.

Comment

Iata si cateva poze.
      Attached Files

Comment

Foarte ingrijita masina iar jantele sunt superbe, ce le strica dunga aceea rosie chiar nu da bine, daca le poti revopsi acolo sa le faci negre ar da mai bine parerea mea. Oricum modelul e foarte frumos!

Comment

Narcisuc20, eu cand le-am luat m-am gandit la dunga aia rosie ca nu se asorteaza cu nimic de pe masina.Acum sa le pun pe loganel si daca nu imi place cum vin am sa fac dunga aia neagra.
          Last edited by Vlad24; 13 February 2011, 23:31.

Comment

superba masina .. imi plac jantele ,sa ai grija de ele ca la drumurile din ro e jale
            ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

Foarte frumoase jantele,la modelul asta ma gandeam si eu sa cumpar..
              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

@emilian_LLX,multumesc.O sa am grija de ele.
                @Mariusrs,din ce am inteles de la baietii de la alfaromtrans nu mai au multe seturi de jante Art si vor aduce din nou peste 3-4 luni.

Comment

A venit vremea mai calda si saptamana trecuta am urcat si eu pe masina rotile de vara.Iata si cateva poze(sunt cam multe si sper sa nu va plictisesc);astept parerile voastre.
                  Attached Files

Comment

Nu aveti pareri?

Comment

sal.. frumoase jantele.. dar dungile alea nu au cu ce sa se asorteze (parerea mea) in rest totul e ok... spor in continuare :P

Comment

Jantele sunt frumoase rau, dar le strica putin balonajul cauciucurilor si garda la sol....
                        Daca ai pune cauciucuri pe 50 isi ai cobora putin cu niste arce, ar fi alta poveste(vezi la mine pe thread, am tot jante pe 15)

Comment

frumoase jantele,dunga aia rosie?sau macar fai tamburi rosi poate da mai bine,bafta.

Comment

Frumoase jantele, ma gandesc cum ar da ,daca ar fi mai iesite inafara,nu stiu ,cu distantiere!!
                            Tinc fest !!

Comment

Daca o lasi ceva mai jos va arata mult mai bine! Bafta

Comment

dupa ce o sa vopsesti tamburii si etrierii o sa arate foarte bine, vorba colegului de mai sus vopseste cu rosu ca sa se asorteze dunga aia rosie cu ceva.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google