Da.Si eu ma gandeam la fel.Probabil la urmatoarea revizie asta va fi primul lucru rezolvat.
Golanul Meu Albastru
Collapse
X
-
Originally posted by retro 590 View PostAm si eu o intrebare si sper sa nu fie cu suparare
Ce rol au dungile de cupa?
Comment
-
nu schimba discurile aiurea, daca frana tine bine, verifica grosimea lor si cauta care e limita minima a grosimii..eu din poza nu pre aimi dau seama cat de uzazte sunte...ori e ora de vina ..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by retro 590 View PostAm si eu o intrebare si sper sa nu fie cu suparare
Ce rol au dungile de cupa?
In principiu le-am pus pt jantele de vara, care sunt negre si m-am gandit ca se asorteaza cu ele.Acum nu stiu.....tine de gust;unora poate sa le placa,altora nu.
Dar eu sunt obligat sa-mi placa la cat am muncit sa le pun pe masina .
@Tudor, sunt uzate.Acum, da ai dreptate ar trebui sa le masor grosimea,apoi sa vad daca le schimb sau nu.Franele sunt ok,adica nu simt ca nu tin sau ceva.Last edited by Vlad24; 24 November 2012, 03:35.
Comment
-
Craciun fericit!!!!!
Incep prin a va spune tuturor Craciun fericit alaturi de cei dragi voua!!!!
Chiar azi ,masinuta mea a implinit 100.000 km fara nicio problema...cred ca a fost cadoul ei de Craciun!
Comment
-
salut imi plac dungile alea de logan cup sa o stapanesti sanatos si sarbatori fericite
Comment
Comment