Golanul Meu Albastru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da.Si eu ma gandeam la fel.Probabil la urmatoarea revizie asta va fi primul lucru rezolvat.

Comment

Am si eu o intrebare si sper sa nu fie cu suparare
      Ce rol au dungile de cupa?
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by retro 590 View Post
        Iti raspund eu . Au rol de design,omului ii place acest abtipild,asa ca l-a pus. Fiecare cu gusturile lui. E posibil ca cel negru de pe lateral sa-i dea 3,maxim 4cai putere .
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

nu schimba discurile aiurea, daca frana tine bine, verifica grosimea lor si cauta care e limita minima a grosimii..eu din poza nu pre aimi dau seama cat de uzazte sunte...ori e ora de vina ...
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by retro 590 View Post
            Nu e nici un fel de suparare.E clar nu au niciun rol functional asupra masinii, dar mie mi-au placut cum vin.
            In principiu le-am pus pt jantele de vara, care sunt negre si m-am gandit ca se asorteaza cu ele.Acum nu stiu.....tine de gust;unora poate sa le placa,altora nu.
            Dar eu sunt obligat sa-mi placa la cat am muncit sa le pun pe masina .

@Tudor, sunt uzate.Acum, da ai dreptate ar trebui sa le masor grosimea,apoi sa vad daca le schimb sau nu.Franele sunt ok,adica nu simt ca nu tin sau ceva.
            Last edited by Vlad24; 24 November 2012, 03:35.

Comment

Craciun fericit!!!!!

Incep prin a va spune tuturor Craciun fericit alaturi de cei dragi voua!!!!

Chiar azi ,masinuta mea a implinit 100.000 km fara nicio problema...cred ca a fost cadoul ei de Craciun!
              Attached Files

Comment

salut imi plac dungile alea de logan cup sa o stapanesti sanatos si sarbatori fericite
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Frumoasa masina si jantele .. la cati mai multi km !!! Sarbatori fericite !

Comment

Multumesc pentu aprecieri!!!!
                    La fel si voua;sarbatori fericite!!!!!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google