Golanul Meu Albastru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Golanul Meu Albastru

Salut la toata lumea!
    Imi prezint si eu loganul.Este un 1.5 DCI de 65 hp ,albastru mineral din 2006.
    "Imbunatatiri":folie prestige pe stalpi,inele aeratoare gri,aparatori noroi,huse,presuri tip tava si am cumparat si protectii aripi dar nu stiu daca sa le montez sau nu ,deoarece mi-e frica sa nu cumva sa apara rugina in acea zona.
    Attached Files

Frumos!
    Monteaza-le,dar mai intai curata bine ce e acolo,lasa sa se usuce si pune vaselina muuulta!Sigur nu o sa ai rugina!Bafta.

Comment

Mersi de sfat cred ca am sa le montez.....

Comment

salut.le poti monta fara nici o problema,eu le am de 2 ani,si nici o problema pana acuma,bafta in continoare

Comment

Mersi de sfat ,totusi am uitat sa mentionez ca am vopseaua sarita in vreo 4 puncte mici pe aripa dreapta spate.Cred ca trebuie sa vopsesc intai.

Comment

da,se vopsete toata aripa,vezi la ce servis mergi,eu am fost la dacia si se vede diferenta de vopsea,parere mea e sa cauti un servis bun.succes

Comment

da poi la dacia nu ma duc sigur(chiar daca am garantie)Mai am antecedente cu ei.

Comment

si eu am mai avut cu ei si am renuntat la ei sunt niste magari,mai bine cauta un servis calumea,bafta

Comment

mersi la fel

Comment

Cum sa te duci in service pt niste puncte unde e sarita vopseaua!?in primul rand ca o sa te coste f mult si in al doilea rand exista riscul sa nu mai iasa culoarea si cred ca o sa fi mult mai dezamagit...poti sa iti cumperi un creion corector cu vopsea in culoarea masinii,dai pe punctele unde e sarita vopseaua si pe urma poti sa pui protectiile de aripi linistit.poti sa mai dai si cu vaselina,cum te-a mai invatat un coleg,sau cu silicon cum am facut eu...numai bine...

Comment

La fel zic si eu, nu are rost sa te duci in service pt niste puncte. Protectiile le am si eu montate de 2 ani, niciun fel de problema pana azi.
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Pai nic nu ma incanta vopsitul intregii aripi si cred ca o sa folosesc un creion corector cum ati propus.Dar am vazut pe siteul dacia ca se gaseste de cumparat vopsea pe cod si lac la reprezentanta la vreo 40 ron.

Comment

Salut.
                          Sunt in auchan si carrefour mult mai iefine(cam 20 lei)
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

Salut,dar in auchan si carefour nu cred ca gasesc exact pe cod si la dacia in set acorda si lac.

Comment

frumoasa masin bafta in continuare
                              vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google