Golanul Meu Albastru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bafta si tie.

Comment

Vopseste locurile unde a sarit vopseaua,apoi lipeste protectiile cu ajutorul benzii dublu-adeziva de pe ele+surubelele lor si lasa-i pe cei cu vaselina(ataca in timp vopselurile)ca au ramas socati de pe vremea batranei dacii,de aceea rad toti de logan ca tot dacie a ramas, cand citesc sfaturi din acestea cu vaselina.
      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Bine ai venit pe forum.Frumoasa masinutza,dar mai faina va fi dupa ce montezi tot ce ai mentionat si dupa ce o s-o mai tunezi putin.Ca sa acoperi punctele unde s-a dus vopseaua,fa-ti rost de putina vopsea si un pai de la matura,bagi un capat de pai putin in vopsea si pui dupaceea pe punctul unde e dusa vopseaua,dar nu bagi mult paiul in vopsea ci doar putin capatul ca sa nu iei un strop mare de vopsea ca se va vedea urat daca e multa vopsea.Un strop foarte mic cat sa fie punctul de aceeasi culoare,sa nu se mai vada culoarea de sub vopsea.Eu asa am facut si a iesit ok.In rest iti doresc bafta pt ce vei face in continuare la Golan.

Comment

Mie mi le-au lipit in reprezentanta, nici vorba de vaselina....in leg cu vopseaua, am luat un sprei (cum dracu s-o scrie corect) are tot ce-i trebuie, am avut si eu tot felul de puncte si le rezolv repede.
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Multumesc de sfaturi.Si cum am scris mai sus am sa cumapr de la dacia vopsea si lac pe cod 40ron.
            DANY59ddd: nu are cum sa se vada urat,deoarece vopseaua o am sarita exact pe muchie si o sa vina montata protectia si nu se vede .

Comment

Clar, bafta la montaj!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Multumesc.Bafta!

Comment

eu am colantat semiaripile cu folie transparenta, gen megane

Comment

Buna ideea.Cat te-a costat??

Comment

doua beri, am doi prieteni care se ocupa cu colantat si folii. te duci la o firma de colantari si le spui ideea si sigur te rezolva

Comment

OK bafta in continuare

Comment

Dar inainte sa pui protectiile sus banuiesc ca acoperi cu vopsea punctele unde e sarita vopseaua sa nu rugineasca.

Comment

pai daca citeai vedeai ca am vorbit despre acoperirea punctelor cu vopsea

Comment

Am citit dar am uitat.Am citit cand am postat prima data aici la tine,azi nu m-am uitat.Bafta la ce ii vei mai face in continuare.

Comment

Originally posted by cristi_timidu View Post
                                eu am colantat semiaripile cu folie transparenta, gen megane
                                Faina chestie! Pacat ca nu m-am gandit la ea...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google