Bafta si tie.
Golanul Meu Albastru
Collapse
X
-
Vopseste locurile unde a sarit vopseaua,apoi lipeste protectiile cu ajutorul benzii dublu-adeziva de pe ele+surubelele lor si lasa-i pe cei cu vaselina(ataca in timp vopselurile)ca au ramas socati de pe vremea batranei dacii,de aceea rad toti de logan ca tot dacie a ramas, cand citesc sfaturi din acestea cu vaselina.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Bine ai venit pe forum.Frumoasa masinutza,dar mai faina va fi dupa ce montezi tot ce ai mentionat si dupa ce o s-o mai tunezi putin.Ca sa acoperi punctele unde s-a dus vopseaua,fa-ti rost de putina vopsea si un pai de la matura,bagi un capat de pai putin in vopsea si pui dupaceea pe punctul unde e dusa vopseaua,dar nu bagi mult paiul in vopsea ci doar putin capatul ca sa nu iei un strop mare de vopsea ca se va vedea urat daca e multa vopsea.Un strop foarte mic cat sa fie punctul de aceeasi culoare,sa nu se mai vada culoarea de sub vopsea.Eu asa am facut si a iesit ok.In rest iti doresc bafta pt ce vei face in continuare la Golan.
Comment
-
Mie mi le-au lipit in reprezentanta, nici vorba de vaselina....in leg cu vopseaua, am luat un sprei (cum dracu s-o scrie corect) are tot ce-i trebuie, am avut si eu tot felul de puncte si le rezolv repede.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Comment