Annnnndddd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

faine capacele ;) si tare poza nr.2 parca e din jocul MAFIA s-o stapanesti sanatos
    sigpic

Comment

marfa capacele ...cum le-ai facut asa ?? eu vreau sa le fact tot asa negre dar ma gandeam la negru tot ...dar sincer imi plac mai mult asa cum sunt astea ala tale
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

misto capacele,desi initial am crezut ca sunt jante de aluminiu

Comment

Originally posted by gmv97 View Post
          marfa capacele ...cum le-ai facut asa ?? eu vreau sa le fact tot asa negre dar ma gandeam la negru tot ...dar sincer imi plac mai mult asa cum sunt astea ala tale
          pai am folosit nijte banda adeziva pt fiecare litera in parte si pt tot ce e gri... in rest am folosit un spray negru lucios ... si VOILA
          in a big town ya' nuthin' unless ya' part of somethin' bigga' than ya' ...

Comment

ma gandeam eu ca asta e tehnica...app vopseaua e rezistenta la "spalatoriile ecologice" adik la ce presiune are chestia alora de spala masini ma uitam intro zi sa vedeam cum are mica visina balans...
            ca dupa aia dar s-ar lua pe unele locuri s-ar vedea naspa ..
            multa bafta si ai grija de "ea"...
            1.6 mpi cu un strop de redbull
            Respect pentru ca imi pasa

Comment

Capacele sunt super tari.Te-ai chinuit ceva cred ca sa le faci asa .Sa auzim numai de bine
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Bun venit pe forum.Capacele sunt ingenioase,dar mie imi plac si pleoapele.Succes in continuare.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

o poza cu ,capacele care sa se vada mai bine cum sunt facute poti sa pui...multumesc
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

Originally posted by florin.vlad View Post
                    ma gandeam eu ca asta e tehnica...app vopseaua e rezistenta la "spalatoriile ecologice" adik la ce presiune are chestia alora de spala masini ma uitam intro zi sa vedeam cum are mica visina balans...
                    ca dupa aia dar s-ar lua pe unele locuri s-ar vedea naspa ..
                    multa bafta si ai grija de "ea"...
                    mai a trecut prin cateva spalari serioase si nu a lasat urme... vedem ce va urma ;)

Comment

Originally posted by gmv97 View Post
                      o poza cu ,capacele care sa se vada mai bine cum sunt facute poti sa pui...multumesc
                      aha ... o sa caut, dak nu o sa fac una si o voi pune ;) fara probleme ;) .

Comment

cred k era prototip si a aparut atunci in ziar ;))
                        turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Totusi capacele de logan sunt cam lucioase...s-a prins bine vopseaua?..adica nu a sarit deloc pana acum?

Comment

dap ..frumushica masina .. ...si cred ca am sa-ti fur idee cu capacele :P ..

Comment

interesant

S-o stapanesti sanatos si Drive safe! Pune nijtee poze cu capacele!!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google