B-74-ddt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc frumos man,se stieeeeee mai bagam ca mai avem unde

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• am studiat un pic stopurile cu leduri.....si e cam cu doua taisuri...cand privesti stopul de sus totul ok, se vad ledurile..dar cand le privesti de la nivelul soferului dintr-o alta masina cam greu de remarcat ca acolo e stop de frana.. cred ca folia blocheaza mai bine de 60% din lumina ledurilor
      Last edited by unknown; 28 June 2011, 19:41.
      sigpic

Comment

• Serios?unde ai vazut tu treaba asta?
        sigpic

Comment

• Baaa mai este un pic si trece vara,iar tu tot cu masina "jeep" esti!!!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
            Serios?unde ai vazut tu treaba asta?
            am avut ocazia sa vad pe cineva in trafic cu stop pe leduri..
            sigpic

Comment

• Probabil ca nu facut de mine...
              sigpic

Comment

• si ce au mai special ale tale
                ?
                sigpic

Comment

• Inclinatia ledurilor pe placa,asta una la mana,si doi la mana ledurile pirania superflux au in general ungiul destul de mare...de la 100 de grade in sus...deci cam greu sa nu le vezi din spate la orizontala.
                  sigpic

Comment

• hai ca noaptea le remarci destul de bine....dar ziua nu vezi decat niste puncte rosii..ca sa nu mai zic in miezu zilei cand bate soarele mai serios..dar e si asta un upgrade...
                    sigpic

Comment

• iti fac niste poze ziua?daca bate soarele pe stopul de fabrica mai vezi ceva?ledurile in general se vad f bine si ziua.
                      sigpic

Comment

• pe stopul de fabrica cu folie sigur nu .....asta am zis ca folia ia mult din lumina ledurilor..vad ca tu ai gasit o solutie practica ai taiat folia..
                        sigpic

Comment

• Am vazut aceste leduri la al treilea stop la skyb0y facute de Dragman si se vad foarte bine ziua
                          sigpic

Comment

• Asa e...dar nu stiu de ce la Robert care are folie(nu cea mai inchisa) parca se vad mai frumos conturate ledurile...se vad clar punctele rosii.La mine unde am folia decupata in jurul stopului lumina se mai pierde prin corpul ledului...
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Rey91 View Post
                              Am vazut aceste leduri la al treilea stop la skyb0y facute de Dragman si se vad foarte bine ziua
                              skyb0y nu are folie..in fine hai sa nu omoram topicul omului....dragman bravo tie pentru cea ce faci si succes in continuare..
                              Last edited by unknown; 28 June 2011, 20:12.
                              sigpic

Comment

• Merci de urari...dar le astept la mine pe thread ) aici laudam masina lui Robert pentru ca merita...e frumoasa si cu bun gust.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google