My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pana la urma cu arcurile cum a ramas, ai mai taiat din ele?
    http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• Nu are arcurile taiate
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• @ matheo66c : am inteles
        http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• frumoasa masina. n-am ce spune ! Proprietarul e cam fitos dar.........asa e in tenis !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Tenis?..nu e sportul care se joaca intre matheo si jokero sub masina lui Doru?
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• @ matheo - incurci sporturile . Ala e volei pe plaja ce jucam noi !!

ps. stii bornele kilometrice de pe marginea drumurilor ? SDC-ul le incaleca cu masina fara probleme ;)
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Domne, se facea ca eram intr-o zona de nord a capitalei, intr-un autobuz , la care apare mister cu loganul din dotare....Ipostaza a fost buna, toti pasagerii autobuzului reusind sa ia un "portret" al loganului.

Murmurul a fost ceva de genul: Haaiiiideee capu' mio!
                Un pol si-un pall mall cu plus pt masina asta.
                C-asa e-n tenis!

Saluatari lui Doru!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Proprietarul are si un mare avantaj : pe langa faptul ca are o masina frumoasa si el arata f bine. deci..faza cu "Haaiiiideee capu' mio! " posibil sa-l fi avut in atentie si pe proprietar!
                  traiasca cel mai mare director !
                  sigpic

Comment

• Alooooooooooooooooooooooooooo......., ce se intampla p-aici????????

@jelly, m-ai prins! Multumesc pentru poza...

Acum..., nenea Matheo si cu domnu' Cosmin, pentru mine este o reala placere sa ma intalnesc cu voi.....si sa va privesc ''de sus''. )

Salutari Cristi, respectele mele pentru un ''model de urmat''!
                    LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Cateva poze de azi, cand am petrecut cateva ore intr-o companie ff speciala...
                      Attached Files

Comment

• si numarul ????? unde e numarul ??

frumoase exemplare....
                        sigpic

Comment

• offffffff......., tocmai tu te-ai gasit sa ma intrebi, de parca nu ai sti unde se afla.....)))

dar, recunoaste, arata al naibi de bine asa...''illegal''

Comment

• vezi ca tot din gluma si eu...am ajuns sa nu-l mai folosesc de 4-5 luni ) mare grija ! De azi, in schimb, voi fi legal
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                              si numarul ????? unde e numarul ??

frumoase exemplare....
                              nenea stai sa-ti explic cum mergea el usor, usor s-a produs un fenomen ciudat si a disparut unde nu stim suntem in cautare pana ce il gasim mere si el fara
                              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• new pictures...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google