My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Zilele astea am reusit sa fac un mic upgrade la Lighean, mai precis am montat/lipit protectii pentru prag si o portiune din arcada rotii spate. Antecedentele avute cu vopseaua sarita de la pietricele in zona respectiva, m-au facut sa recurg la aceasta solutie.

Unele autoturisme au montate inca de la iesirea pe portile fabricilor astfel de protectii.

Tin sa multumesc lui Mikelangelo si lui GOLAN91 pentru ajutorul acordat.
    Multumesc baieti!
    Attached Files
    LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

Foarte bune protectile de aripa...si acea folie incolora....chiar ma uitam acum cateva zile la un RAV4 de la noi de la munca si avea folie protectoare tot cam in zona aia...
      Ai facut o treaba buna rau Doru

BAFTA
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

Merci Mariusica,

devenise un deziderat pentru mine acea folie protectoare si sunt foarte incantat ca am reusit sa fac rost de ea si mai ales sa o lipesc.

Am facut saptamana trecuta un drum in Maramures, in nordul extrem al tarii noastre, un loc mirific in opinia mea, dar cu niste drumuri foarte, foarte deteriorate, iar acea folie a inceput sa-si arate utilitatea.
        Attached Files

Comment

Ieri, cu ajutorul lui CosminCGK, am reusit sa modific amortizoarele, mai precis au fost scurtate cu 2,5 cm si intarite cu 25%.

Ca prima impresie...., tinuta de drum a loganelului meu este mult imbunatatita si sunt foarte placut impresionat de rezultat.

Cosmine..., multumesc frumos!!!

P.S. Poze....din timpul operatiunii..., nu am :-( si chiar imi pare rau...

Comment

deci...ce bine ca nu ai...CA SA MA OFTIC! unde-i copacelul in care cresc bani sa pot sa-mi rezolv problema repede
            1. ai rez o mare problema cu acele protectii de la aripi
            2. chiar se simtea din telefon ca esti f incantat de rezultatul cu amortizoarele.

Felicitari pentru idei si masinuta!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Bara MCV este ?? este!!! pozitii galbene a la America este ? Este! Alte dungi pea ea este?? Este!

Poze
              Attached Files
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Se pusese praful pe thread-ul YHN-ului bro', multumesc mult pentru cadre...

Si ca sa fiu si ON..., da, este corect tot ce ai constatat...

P.S. Se vede talentul si finetea...

Comment

Masina asta..este......?????...Jokeroo..baga tu pozaaa
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

esteeeeee??????? raspuns :
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Esteeeee esteeeeeee ....

Tare frumos ii sade cu bara de mcv !
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

am vazut-o la sedinta foto, arata superb!
                        lipsa text

Comment

Matheo si Thejock3r...., la tabla....

Mai baieti...., mai voi sunteti niste dracusori impielitati... Lasa ca pun eu mana pe voi..., mai ales pe tine Mariuse...

Salut Cristi...si multumesc pentru aprecieri... Acum ca sa folosesc un citat celebru..."Ori suntem golani, ori nu mai suntem..."

Bleizer...,respect din partea mea!

Comment

Am trecut zilele trecute prin colentina,m-am ratacit putin prin "groapa" dar am dat din greseala de masina ta si i-am facut o poza.Arata ff bine.
                            Attached Files
                            Tinc fest !!

Comment

imi place foarte foarte mult masina , simpla si eleganta, dar mult mai bine dadeau cele de logan cup..oricum daca tie iti place e ok.. imi place ceea ce ai facut la aripi, folia aia transparenta, ca la mine deja a dat rugina cat a sarit vopseaua p-acolo..are ceva daca aplic asa? sau trebuie sa vopsesc intai ?
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Salut Kalimera,

Asa e..., mai nou pe acolo se odihnește mașinuța, mulțumesc pentru poza :-)

Salut Tudor,

Mulțumesc mult pentru aprecieri... Despre dungi pot sa spun ca nu vor ramane astea..., deja un nou proiect este în lucru. Dungile de cupa imi plac in continuare f mult dar au cam început sa se înmulțească...
                                Protecțiile care le-am pus cred ca sunt un fel de ''must have'' la Logan. Ale mele sunt de fapt de Alfa 159, adaptate pentru..... Logan. Aplicarea lor trebuie făcuta numai după ce corectezi eventualele probleme ale vopselei din zona respectiva, altfel riști sa accelerezi procesul de ruginire în zona.

Toate cele bune...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google