My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci nu gasesc in magazine auto/folii autocolante de astea transparente? si da, ai dreptate, e un must have..cam multe must have-uri la logan, dar asta e. merci de raspuns si bafta multa in continuare !
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Hai că ţi-am găsit şi eu maşina... o admiram de ceva vreme în parcarea din Pipera (ai loc înăuntru, norocosule) dar abia azi am văzut sticker-ul cu Logan Club.
      Lucrăm în aceeaşi clădire dar eu parchez pe unde apuc :-)

Comment

Lucrăm în aceeaşi clădire dar eu parchez pe unde apuc :-)[/QUOTE]

eu cand ii ziceam ca e director , nu ma credea !! ;)

Nenea - toarna-i celelalte dungi si hai la pozee !!!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Salut,

asa e..., am loc in parcare pt. ca nu am mai gasit loc pe trotuar.... :-) :-)
          Glumesc....

frumoasa masinuta ta..., noua..., phase II, BlackLine.... sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;-)

O zi buna!

Cosmine, Cosmine...
          Last edited by sdc290605; 15 October 2010, 10:39.
          LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

mulţam... mai am de făcut multe „îmbunătăţiri” şi la a mea, să iasă şi ea puţin în evidenţă (nişte geamuri fumurii... poate şi nişte leduri ici-colo). Mai întâi să-mi revin financiar

Comment

Plin de loganisti in Pipera ... Nu mai ai loc de ei !!!

Bafta multa Doru!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

Cata dreptate ai bai Cristinele... Pe zi ce trece, mai apare cate unul...

Comment

sdc290605 spune-mi te rog daca ai avut probleme cand ai montat grila fata pe bara de MCV. Stiu ca ormanentele nichelate nu se potrivesc. Cele de MCV sunt mai late si ma gandeam ca si grila este altfel.

cu stima
                  tema, ideea si morala este banii
                  banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

cealalta bara o mai ai ?:>
                    mar interesa pe mn cu tot cu prelingire !
                    astept pm
                    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

si sa puna si proprietaru poze cu noile jante de iarna : mai nou asa se poarta - aliaje noi vara...alte aliaje noi..ptr iarna ) haha
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Am făcut eu câteva poze jantelor, dacă nu mă înșeală privirea sunt Wolfrace Pro-Lite GunMetal/Red pe 15":
                        Attached Files

Comment

ce oameni mah..unii si ar dori vara ce jante isi pun altii iarna frumoasa si in configuratia de iarna )
                          sigpic

Comment

Frumosa masina ,succes in continuare cu modificarile pe care le vei face
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

ngrazvan - Salut, grila aceea nu e facuta pentru tipul asta de bara..., se potriveste si pe bara de MCV, dar nu o sa se ''pupe'' niciodata pe bara de MCV cum o face cu bara de berlina
                              felye - bara veche a fost schimbata datorita unui incident nefericit si a fost distrusa. Despre prelungire, imi pare rau ca nu mi-ai spus mai acum o luna, pentru ca am abandonat-o intr-un service. Sincer, nu cred ca mai sunt sanse sa o gasesc acolo. Imi pare rau!
                              Thejock3r - Tie ce sa-ti zic bro'..., nu-ti mai zic nimic aici..., dar ma conformez...
                              vladk2k - Multumesc frumos ''colega'', in perioada aia masina a stat cam mult in vacanta in locul ala. Multumesc pentru poze!
                              - Geo - - mda..., ce sa zic..., multumesc, dar daca accepti un sfat, spunele pasarelelor din stolul tau...sa nu se ia dupa stolul meu... Multumesc inca o data pentru apreciere!
                              ionel89 - Multumesc frumos si deasemenea, succesuri pe linie si la tine :-)))

Si acum, cateva cadre calde facute pe o ceata rece...
                              Attached Files

Comment

chiar frumosa,v-am vazut masinile prin luna lu IUNIE 2010, la caciulata si tie si a lui KIS, frumoase foc, felicitarii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google