My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum poate sa arate masina asta, simpla si cu bun gust..intotdeauna am apreciat-o.daca ai pune alte dungi ar fi perfect ! bafta in continuare in tot ceea ce iti propui !
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu inteleg faza cu stolul..ori iti bati joc de mine, ori e o gluma, ori n ai inteles ce am vrut eu sa zic...e chiar frumoasa si diferita...daca ai impresia ca am zis la misto, atunci asta e...
      sigpic

Comment

- Geo - - Hehehehe...., era o gluma...si ca sa dezvolt, am vrut sa spun ca pasarelele mele din cap, nu o iau mereu pe cea mai buna cale, a se citi ''cea mai non-costisitoare cale'', asta incercam sa-ti sugerez...hehehehehe...
        So'..., nu fac misto de tine..., incercam sa fac un spirit de gluma.
        In speranta ca ai inteles acum aluzia, te salut si-ti doresc numai bine!
        grutzz - Asa e, in perioada aia am petrecut un week end in zona. Multumesc!
        Tudor - Multumesc Tudor! Dungile...tin de gust... ;-)
        LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

Mai nene ce sa mai, altul moare si-asa n-are. E belea!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

aaa lasa ca ai pasarele bune, si eu visez la jantele astea, da albe si cu buza neagra
            dungile mi se par chiar foarte tari...dupa ce ca omu iese din tipar cu stilu dungilor, voi gata, nu s bune..nu s bune pentru ca atunci cand te gandesti la dungi vin in cap alea de cupa si d aia..da are dreptate , tine de gustul fiecaruia
            sigpic

Comment

Originally posted by Tudor View Post
              daca ai pune alte dungi ar fi perfect!
              Mie îmi plac foarte mult dungile lui sdc, sunt cam multe cu aceleași clasice „Logan Cup”

Comment

foarte frumoasa masinuta (ideea cu semnalul galben am practicat.o si eu mai bine de un an, dar de cateva zile am trecut pe alb xenon, confectionate cu mana mea )
                ps, vezi avatar, par albastre, dar nu sunt, sunt un alb rece, gen xenon de 6000k
                sigpic

Comment

parca dau mai bine jantele astea fac un contrast mai frumos

Comment

Pozitiile galbene au fost o solutie de moment care s-a transformat intr-o solutie permanenta. Mi-a placut cum se vede si au ramas asa.
                    Jantele astea sunt incaltate cu cauciucurile de iarna..., deci sunt de sezon. Si mie-mi place cum vin pe masina dar....sunt sezoniere.

Multumesc de aprecieri!
                    LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• parerea mea : daca le-ai pune niste cauciucuri cu talon mic ar arata fenomenal
                      e doar parerea meea

Comment

• Originally posted by vladk2k View Post
                        Mie îmi plac foarte mult dungile lui sdc, sunt cam multe cu aceleași clasice „Logan Cup”
                        nu neaparat de cupa. eu prefer fara , mai ales ca daca le tii mult pe masina vor ramane urme pe vopsea..

oricum masina arata super frumos, imi place , sa te tina cat mai mult ;)

apropo folie nu iti place? daca ai putea sa ii pui inchis tare si pe fatza ar fi perfect, dar probleme cu garda :|
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• sper s-a nu se supere nenea sdc...ul ca pun cateva poze... cu noua fata
                          Attached Files
                          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Nasol, urat, inadmisibil!

Ce sa-ti spun eu cand e asa de frumoasa?
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• ete da , sa tot fie lumina acuma.

Comment

• is nasoale! parerea mea e ca mergeau mai misto alea cu daylight !!
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google