cum poate sa arate masina asta, simpla si cu bun gust..intotdeauna am apreciat-o.daca ai pune alte dungi ar fi perfect ! bafta in continuare in tot ceea ce iti propui !
My Ride B - 64 - YHN
Collapse
X
-
- Geo - - Hehehehe...., era o gluma...si ca sa dezvolt, am vrut sa spun ca pasarelele mele din cap, nu o iau mereu pe cea mai buna cale, a se citi ''cea mai non-costisitoare cale'', asta incercam sa-ti sugerez...hehehehehe...
So'..., nu fac misto de tine..., incercam sa fac un spirit de gluma.
In speranta ca ai inteles acum aluzia, te salut si-ti doresc numai bine!
grutzz - Asa e, in perioada aia am petrecut un week end in zona. Multumesc!
Tudor - Multumesc Tudor! Dungile...tin de gust... ;-)LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
aaa lasa ca ai pasarele bune, si eu visez la jantele astea, da albe si cu buza neagra
dungile mi se par chiar foarte tari...dupa ce ca omu iese din tipar cu stilu dungilor, voi gata, nu s bune..nu s bune pentru ca atunci cand te gandesti la dungi vin in cap alea de cupa si d aia..da are dreptate , tine de gustul fiecaruiasigpic
Comment
-
foarte frumoasa masinuta (ideea cu semnalul galben am practicat.o si eu mai bine de un an, dar de cateva zile am trecut pe alb xenon, confectionate cu mana mea )
ps, vezi avatar, par albastre, dar nu sunt, sunt un alb rece, gen xenon de 6000ksigpic
Comment
-
Pozitiile galbene au fost o solutie de moment care s-a transformat intr-o solutie permanenta. Mi-a placut cum se vede si au ramas asa.
Jantele astea sunt incaltate cu cauciucurile de iarna..., deci sunt de sezon. Si mie-mi place cum vin pe masina dar....sunt sezoniere.
Multumesc de aprecieri!LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Originally posted by vladk2k View PostMie îmi plac foarte mult dungile lui sdc, sunt cam multe cu aceleași clasice „Logan Cup”
oricum masina arata super frumos, imi place , sa te tina cat mai mult ;)
apropo folie nu iti place? daca ai putea sa ii pui inchis tare si pe fatza ar fi perfect, dar probleme cu garda :|" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment