My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aseara, dupa mai bine de un an si jumatate de circulat in configuratia arcuri H&R si amortizoare scurtate si intarite, configuratie in care masina prezenta caracteristici de kart, am trecut la configuratia arcuri H&R si amortizoare Bilstein B8.

Pe scurt, concluzia este asta: masina de acum nu mai are nicio legatura cu masina de ieri. Sunt absolut incantat de cum se simte masina, de cum reactioneaza, de cum absoarbe socurile si de cum...se poate utiliza acum masina.

Multumesc si pe aceasta cale prietenului si colegului Matheo, pentru tot ajutorul acordat, cu manuta lui magica....hehehehehehe

Presati de un frig patrunzator si de amenintarea inserarii, nu am reusit sa facem poze din timpul transplantului.
    LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Sa fie primite nenea,a avut loc in pat masina?
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Buna treaba!

Intr-o dimineata aflandu-ne pe minunata strada, una din cele mai cunoscute si apreciate dealtfel, ai trecut pe langa mine. Pe langa faptul ca mi s-a spus, uite-l uite-l uite-lllll , mi s-a mai spus ceva in genul: de ce sare masina asta asa rau? Este foarte frumoasa dar topaie!

Am raspuns eu cat sa ma fac inteles iar reactia a fost ceva de genul:
        Vai!!! Serios??? Adica simte tot?

Cred ca organele tale interne sunt mai linistite acum!

Te pup!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Mariusica..., o ador acum...si parca acum..., cand ma uit la ea..., schiteaza si ea saraca un zambet larg intre faruri...)

Cristi..., in primul rand, sa-mi fie rusine ca am trecut pe langa tine si nu am remarcat acest lucru..., sa-mi fie rusine! Ori ma grabeam f tare, ori savuram minunata si celebra sosea, cu celebrele ei curbe, serpentine si ace de par (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc)...)

In al doi-lea rand..., toti cei ce au mers in urma mea, mi-au descris similar reactia posteriorului masinii...si incercau sa-si imagineze cam cum este viata inauntrul ei...

Avem noi un prieten si coleg comun care, in stilul caracteristic, a descris cel mai bine cam ce simteam eu in masina cand aveam ghinionul ca cel din fata mea, daca era fumator, sa-si scrumeze tigara...si eu sa nimeresc cu rotile peste scrumul lui..., daca mai arunca si chistocul...)))))))))))))))

Acum..., totul este asa cum trebuie!!!

Comment

• bravo mai Dorule , ma bucur sa aud ca ai o suspensie sport , dura dar fara topaieli !
            iti urez tije drepte
            tragei si tu 2-3 poze sa o mai vedem si noi.

Matheo asta e bagabont , numai de bilstein se lipeste in ultimul timp

Comment

• Lasa Cata, ca vei vedea si tu cum este...;)

Multumesc pentru urari!

Comment

• sambata el vine cu b8-uri sa le montam,ii pun la arogant amortizoare stock curse
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• sa fie primite nenea am avut dreptate cand iti spuneam ... acum conduci cu drag
                  stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Subscriu,azi am condus si eu bijuteria Domnului Doru si am ramas placut impresionat,sunt soft si ferme in acelasi timp.
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Deci..., zambetul rezista! )

Comment

• "inca am urme de...pe la urechi", )
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Am..., am...!

Problema este alta acum..., mi se pare foaaaaarte inalta..., foaaaarte...si cred ca urmeaza sa luam masuri in acest sens...

Comment

• hai ca ne scriem unu altuia , fa`i o tiganeala , da finutza asa

Comment

• finutza : 2 spire fata...4 spire spate!!
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mai taie din arcuri dale draqqqq

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google