My Ride B - 64 - YHN
Collapse
X
-
Daca se pune problema sa tai, tai si pe fata si pe spate, dar nu asta este grija mea..., grija mea se indreapta catre amortizoare, mi-e teama sa nu stea prea in sarcina dupa chiuretare...
Ma gandesc la o spira pe fata si doua pe spate.
Cosminele, asa mi-ar place sa o las fix cat o aveai tu...oooohhooooo..., dar ma gandesc ca eu merg zilnic cu ea..., in fine..., am mai avut noi discutia asta...LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Bai nene , VRN are pe fata taiata o spira , pe spate 2 , pe amortizoare Bilstein.
dar daca tu o vrei mult mai jos , e decizia ta ,dupa mine taiam doar pe spate o spira sa vina la linie si aia era
si asa arata bestial , mie unu imi place masina ta.
Comment
-
il rog pe matheo sa joace cu mine un meci de tenis cu piciorul pa sub masina ta .
ps. da-i o tura cu masina lui VRN si daca iti place..o faci ca a lui ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ah! ce bine ar da
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postil rog pe matheo sa joace cu mine un meci de tenis cu piciorul pa sub masina ta .sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Thejock3r/matheo66c..., ai dreaq de simpatici, sa va prind eu ca veniti la mine cand oti cauta umbra la vara.)))
Mishu, multumesc pt. vt-uri. In prima poza, zic eu ca este putin cam dusa la extrem. In cea de-a doua insa..., este awesome!
Cata, inca sunt in stadiul de ''cercetare'', nu vreau ceva extrem, si nu pentru ca nu mi-ar placea, dar as vrea sa-i pastrez totusi utilitatea, asa incat, cel mai probabil am sa recurg la varianta soft.LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri.
Masina acum nu mai arata chiar ca in ultimele poze, la modul ca nu mai are acele stickere, i-am revopsit cateva elemente care necesitau unele retusuri si...overall arata putin diferit, acum este ceva mai discreta.
P.S. Sanducu', la prima raza de soare, poate ardem si noi ceva... ;)LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Comment