My Ride B - 64 - YHN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...........:
    Attached Files
    LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• cam inalta

Comment

• Dorule, daca vrei doar ceva soft , taie pe spate o spira , sa fie la nivel cu fata.
        daca vrei ceva hard , e decizia ta

Comment

• Daca se pune problema sa tai, tai si pe fata si pe spate, dar nu asta este grija mea..., grija mea se indreapta catre amortizoare, mi-e teama sa nu stea prea in sarcina dupa chiuretare...
          Ma gandesc la o spira pe fata si doua pe spate.

Cosminele, asa mi-ar place sa o las fix cat o aveai tu...oooohhooooo..., dar ma gandesc ca eu merg zilnic cu ea..., in fine..., am mai avut noi discutia asta...

Comment

• Bai nene , VRN are pe fata taiata o spira , pe spate 2 , pe amortizoare Bilstein.
            dar daca tu o vrei mult mai jos , e decizia ta ,dupa mine taiam doar pe spate o spira sa vina la linie si aia era
            si asa arata bestial , mie unu imi place masina ta.

Comment

• il rog pe matheo sa joace cu mine un meci de tenis cu piciorul pa sub masina ta .
              ps. da-i o tura cu masina lui VRN si daca iti place..o faci ca a lui ;)
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ah! ce bine ar da
                Attached Files

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                  il rog pe matheo sa joace cu mine un meci de tenis cu piciorul pa sub masina ta .
                  chalange accepted!
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• Thejock3r/matheo66c..., ai dreaq de simpatici, sa va prind eu ca veniti la mine cand oti cauta umbra la vara.)))

Mishu, multumesc pt. vt-uri. In prima poza, zic eu ca este putin cam dusa la extrem. In cea de-a doua insa..., este awesome!

Cata, inca sunt in stadiul de ''cercetare'', nu vreau ceva extrem, si nu pentru ca nu mi-ar placea, dar as vrea sa-i pastrez totusi utilitatea, asa incat, cel mai probabil am sa recurg la varianta soft.

Comment

• Da o tura cu masina lui VRN, asta pana nu o baga in garaj!
                      sigpic

Comment

• frumoasa masina , succes in continuare !!!

Comment

• da o masina deosebita si soferul la fel
                          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• intr-adevar frumoasa.
                            My ride

Comment

• Multumesc pentru aprecieri.
                              Masina acum nu mai arata chiar ca in ultimele poze, la modul ca nu mai are acele stickere, i-am revopsit cateva elemente care necesitau unele retusuri si...overall arata putin diferit, acum este ceva mai discreta.

P.S. Sanducu', la prima raza de soare, poate ardem si noi ceva... ;)

Comment

• Paparatzzi !
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google