Va salut,
La recomandarea unui coleg co-forumist, unul cu state vechi, a venit, cred, timpul sa arunc si eu masina mea in valtoarea criticilor si aprecierilor voastre.
Este un Ambition din jumatatea anului 2007, fara prea multe modificari.
Ceea ce am schimbat/adaugat/modificat pana acum:
- CD Player MP3 ALPINE CDA-9812RR
- schimbat jante, de doua ori; prima oara cu un set de Wolfrace Katana 1 cu gume 205/60 R15 si a doua oara cu cele pe care le am si acum, TSW Hochenheim cu gume 205/50 R 16
- schimbat iluminat ceasuri si consola centrala
- adaugat cheder capota motor
- adaugat insonorizant capota motor
- aplicat dungi Logan Cup (multumesc Mihai)
- schimbat grila frontala
- adaugat difuzor bara spate; primul a fost after market schimbat intre timp cu unul original
- remapare ECU injectie
- adaugat ''barbita'' tip Logan Eco (sper ca nu spun prostii)
- scimbat arcuri originale cu unele H&R
- schimbat toba (multumesc pentru consultanta lui Nick)
Cam atata imi aduc aminte acum, daca imi voi mai aminti cava, cu siguranta am sa mentionez pe parcurs....
Masina are acum 43000 km si pana acum, nu am schimbat nimic in afara de placute.
Poze nu am prea multe dar, astea care le am sunt facute in decursul celor aproape 3 ani de ''evoluție''
La recomandarea unui coleg co-forumist, unul cu state vechi, a venit, cred, timpul sa arunc si eu masina mea in valtoarea criticilor si aprecierilor voastre.
Este un Ambition din jumatatea anului 2007, fara prea multe modificari.
Ceea ce am schimbat/adaugat/modificat pana acum:
- CD Player MP3 ALPINE CDA-9812RR
- schimbat jante, de doua ori; prima oara cu un set de Wolfrace Katana 1 cu gume 205/60 R15 si a doua oara cu cele pe care le am si acum, TSW Hochenheim cu gume 205/50 R 16
- schimbat iluminat ceasuri si consola centrala
- adaugat cheder capota motor
- adaugat insonorizant capota motor
- aplicat dungi Logan Cup (multumesc Mihai)
- schimbat grila frontala
- adaugat difuzor bara spate; primul a fost after market schimbat intre timp cu unul original
- remapare ECU injectie
- adaugat ''barbita'' tip Logan Eco (sper ca nu spun prostii)
- scimbat arcuri originale cu unele H&R
- schimbat toba (multumesc pentru consultanta lui Nick)
Cam atata imi aduc aminte acum, daca imi voi mai aminti cava, cu siguranta am sa mentionez pe parcurs....
Masina are acum 43000 km si pana acum, nu am schimbat nimic in afara de placute.
Poze nu am prea multe dar, astea care le am sunt facute in decursul celor aproape 3 ani de ''evoluție''
Comment