Aveam in vedere sa schimb arcurile si primul demers a fost sa schimb cauciucurile... Da, le-am schimbat inainte de a monta arcurile de teama de a nu-mi atinge pe fata acolo unde se prinde bara pe aripa...
My Ride B - 64 - YHN
Collapse
X
-
Inca un vis, devenit realitate..... Azi am primit covorasele de mocheta comandate cu ceva timp in urma....si sunt foarte placut impresionat de calitatea lor si de aspectul capatat de lighean in interior.... Acum, sa vedem si cum se vor comporta in timp....dar, ca efect imediat, merita fiecare banut.
Am sa urc si cateva poze imediat ce voi avea posibilitatea.....LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri si pentru vb. frumoase....
MVP-ule....m-ai surprins placut cand ai amintit de eleronul de luneta.... Mai am putin si il voi monta si eu....
Astept sa ne intalnim sa-ti admir bolidul cu noile achizitii, live.....LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Gata MVP-ule, am urcat si eleronul si pot spune ca sunt absolut incantat de rezultat. Acum..., nu stiu daca sa prelungesc dungile si peste eleron sau sa renunt cu totul la ele...
...aaa....,era sa uit..., profit de aceasta ocazie sa le multumesc, Jock3r-ului si lui SanduGolanu pentru tot ajutorul oferit..., mutumesc baieti!LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Mâine dimineața voi merge pentru a prelungi dungile.... Tare sunt curios de rezultat....
Ceva oricum trebuie sa fac, asa neputând sa rămână, deci...., ori alba ori neagra..., nu exista gri....LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
Comment