LWG-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

N-ai facut mare branza cu filtrul de aer pozitionat astfel.

Comment

este plasa model fagure din aluminiu se gas in tg si se monteaza f usor,cred pt mn,despre bord asa se vede in poze dar in relitate e gen ca la Passat,si nu ma laud singur dar e parerea ta !

de ce crezi cezar?
      Last edited by Gyanny_LWG; 10 May 2010, 19:22. Reason: Automerged Doublepost
      GYANNY

Comment

Pt ca ai 2 zone de rezonanta, iar fluxul de aer este incetinit. Ori il pui direct pe corpul clapeta, riscand sa tragi doar aer cald ( vara e dezastru), ori ii faci traseu.

Comment

adica cm doua zone scz nu inteleg cutia este goala nu mai are filtu in ea.
          GYANNY

Comment

Ai o zona in care intra mai mult aer (cutia pe care scrie 1.4), si o zona cu mai putin aer ( cotul filtrului) deci viteze diferite.

Comment

si ce se intamla?lamurestema si pe mn te rog !

si ce se intamla? lamureste-ma si pe mn te rog ca sa modific!
              Last edited by Gyanny_LWG; 10 May 2010, 20:37. Reason: Automerged Doublepost
              GYANNY

Comment

este frumoasa masina ta gyanny...inseamna ca ai avut un profesor bun
                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

normal in tot ceea ce faci trebuie sa ai un model, salutari domn" profesor
                  GYANNY

Comment

eu zic sa mergi mai departe..CLAR, bani sa fie. succes in ce ti-ai propus:>..;)

Comment

ms pt incurajare,cred ca o sa ii mai pun arcuri sport si cam atat momentan e criza frate!
                      GYANNY

Comment

firar mama ei de crizaaaa... cum ne tine ia pe noi din tunareala
                        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Salut. Am vazut in primele poze ca spatele e destul de ridicat, ai arcurile taiate pe fata sau doar mi se pare mie ?
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Masina este ok per ansamblu singurele lucruri care zic eu trebuiesc imbunatatite sau scoase sunt urmatoarele si sper sa nu te superi pe mine.

1. Da-i jos acea husa de volan.
                            2. Cezar are dreptate cu filtrul acela sport. Daca ii faci traseu din inox stiu costa o traga mai bine aer si o sa ai si sunet sport.
                            3. Display-ul de la bord fa-l o culoare care sa este si pe cadranele ceasurilor.

In rest ce sa zic ai muncit ceva la ea si a iesit ceva frumos.

Bafta in continuare la modificari.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

salut Christnacht ai dreptete dar in curand arcuri sport.

sal B-53-SDP nu ma supar pt nici-un repros,in legatura cu filtru cezar are perfecta dreptate,dar mi s-a parut ok si inprovizatia facuta de mn!
                              Last edited by Gyanny_LWG; 12 May 2010, 18:02. Reason: Automerged Doublepost
                              GYANNY

Comment

a iesit ceva frumos si chiar daca ai obosit merita mult noroc in continuare si km fara incidente

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google