If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da iamagi 3 jante sunt lovite, sa iti spun cum ma lovit: eu aveam vre-o 50-60 km/h si el la fel ,nu mi-a acordat prioritate in intersectie, m-a lovit in roata dr spate si m-am invartit de vreo 2-3 ori lovind alte 2 masini parcate
sa vedem bara p2 avean acum sa imi pun bara de mcv pe fata
Last edited by Gyanny_LWG; 8 June 2010, 20:49.
Reason: Automerged Doublepost
Aha... urat :|... daca nu l-ai luat putin la palme nu ai facut nimic... Astia trebuie batuti pana invata legislatia... Sa nu imi spui ca avea si vreo 19 ani si vreun BMW a lui taticu'.
Oricum, Ai fi putut sa spargi si al doilea far si puneai si fata de ph2 .
gyanny eu stiu ca in sufletul tau te doare .....ai pus pasiune si suflet la tot ce ai facut... da lasa ca firu se repara este bine ca tu esti sanatos asta conteaza cel mai mult bafta multa si o sa iesi tu din astea
sincer pare rau pt masinuta ta ! ca stiu cum e ! e bine ca ai casco macar ! sa speram ca iti asigura si jantele si tot ! acum nu stiu daca ai asigurate jantele sau ceva ! dar daca vorbesti cu cei de la casco sa poata sati comande si 3 jante noi ...mai tarziu o sa ii dea cei de la casco in judecata pe rca si posibil sa isi ia banii si pt jante ! Au dreptate unii cand zic ca se repara fieru ! Dar eu le raspund : FIERU ALA NU O SA FIE CA INAINTE, DAR MUNCA DEPUSA PANA IN ZIUA DE AZI PENRTU A FACE FIERU ALA CAT MAI FRUMOS O DISPARUT MOMENTAN ! O SA FIE BINE IN FINAL ! Asta conteaza ! Numa bine iti doresc !
TM80MAT- nu cred ca te contrazice cineva, dar daca ar fi fost accident in care moare soferul si alt accident in care masina e varza dar soferul teafar, care e mai ok din astea 2??
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
salut baieti ,astae e bn ca eu am scapat cu bn asta conteaza !
-am vb cu cei de la service si paguba este mult mai mare dkt credeam,sar putea sa fie dauna totala.
-acum va trebui sa imi cumpar alta masina dar sunt in dubiu,vreau sa imi iau tot logan dar nu stiu motirizare 1,6 16v sau 1,5 85 cp, de asta va rog sa imi dati cateva indici care sa ma faca sa aleg varianta cea mai buna!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment