Subscriu la faza cu imbracatul incintei si te sfatuiesc sa scapi de "mocheta" din portbagaj.
My Ride
Collapse
X
-
nu te sfatuiesc sa vopsesti bandourile cum zice "horror" ! Sunt foarte folositoare ! cand o lasi in o parcare undeva si deschide unu portiera si o loveste pe a ta .....o sa dea in bandouri ! daca le vopsesti o sa plangi dupa ele la prima zgarietura ! asa plasticu ala din ce e facut bandoul e destul de rigid !i la zgarieturi sau ciobituri ii insesizabil uneori ! In rest e ok masina ! o janta , niste arce .....apoi poti pune o folie sau ceva ! Spor in continuare si sa nu ai nici un incident !sigpic
Comment
-
cristi_timidu.....stiu cum e fara aer...........dar asta e.....nu au mai fost bani si pentru aer,si imprumut la banca nu am vrut sa fac.
TM80MAT......deja am observat ca sunt bune acele bandouri,cred ca o sa ii cumpar si protectii pentru muchia portierei,acolo unde "lovesc".Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
inca o poza ...cum arata portbagaju acumAttached FilesAlpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
Comment