Red Ferrari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Red Ferrari

Hop si eu cu Redul meu. Frumos ?

Decembrie 2006
    1.4 mpi
    Resoftat ( remapat )
    Jante Extreme 15
    Bord Rosu - Alb
    Butoane geam impuls
    CD Auto JVC + dif JBL GTO 927 spate si ALPINE fata
    Folie autorizata spate
    11200 km
    Attached Files
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Simplu si frumos , ar merge si niste arcuri sport..., unde ai facut remaparea, si cat afost ? se simpte ? isi merita bani??
    Poate vi si pe la intalnire maine...
    sigpic

Comment

Cam tarziu dom'le... dar e bestial! Sa-l stapanesti sanatos! Bordul e fain, consola centrala la fel... nu inteleg ce e cu chestia aia de pe volan!... In rest numai de bine! Spor la kilometrii cu ea!

Comment

frumos golan...chiar imi place cum l-ai facut...sa-l stapanesti sanatos si sa ai multi km cu el.....
        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Sa-l stapanesti sanatos!
          Ce echipare are? Laureate?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Arata bine masinuta,cine e incepatorul?Tu?
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

arata bine masinuta.....cum se simte remaparea pe 1.4...si eu tot 14 am...se merita...cat a costa?
              sa ai grija de el..numai bine
              0.9 tce SL plus

Comment

frumos si sa ai grija de el

Comment

Multumesc pt aprecieri . Si voua multi Km fara probleme .
                  Sa o luam pe rand :
                  Nu stiu daca ii voi pune arcuri sport ,ma gandesc . Oricum , stie cineva cat costa si cine le poate monta ?
                  Inaintea astuia am avut alt 1,4 ( Preference) pe care l-am vandut si mi l-au cumparat cei la care lucrez . Acum o am ca masina de serviciu . Intre fosta stok si actuala remapata este o diferenta foarte mare . La 1,4 eu zic ca se simte foarte mult . Am inteles ca la 1,6 nu se simte la fel de mult .Oricum depaseste mai bine decat inainte si am reusit sa compensez scaderea de putere datorata AC .
                  Este Laureate .
                  Remaparea a fost facuta la niste baieti in Militari ( nu mai stiu ce firma dar care au legatura cu cei din Berceni cu Dyno ) A costat in jur de 500 lei si s-a rezolvat in 15 min.
                  Incepatorul este nevasta-mea . Acum , de cand si-a luat permisul mi-a intrat un cui in inima si caut solutii sa fac un credit si sa-mi iau un Prestige .Greu insa la venitul meu din acte .
                  SpIkE, pe volan este o husa . Am muncit anul trecut sa-mi amenajez casa si am mainile praf , imi aluneca volanul . Curand o rup .
                  Bordul si consola sunt opera lui Dsign . Voi il cunoasteti .
                  Nu stiu daca pot ajunge la intalnire , stau prost cu timpul . Oricum cu prima ocazie cand pot apar , fiti siguri .
                  B -X X - DDF x 2

Comment

Acuma nu ca avem noi rosu ,dar este cea mai frumoasa culoare la Logan.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km. fara probleme!
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Frumos golanasul tau.....sa-l folosesti sanatos

Comment

Arata super masina , Dan are dreptate cu culoarea rosie.
                        ar trebui vopsite etrierele si butucii de pe spate ca sa se vada mai frumos printre spitele jentii,plus ca se curata mult mai usor de pilitura aia neagra de la placutele de frana ca se astupa porii din metal.
                        Captain of the black pearl

Comment

Si mie imi place rosul cel mai mult . De cand am permis mi-am dorit masina rosie sau alba .Dar imi place si gri comete ( pe timpul vechii Dacii parca i se spunea Gri sobolan ).
                          Am vrut sa vopsesc si etrierii si tamburii spate dar nu prea mi-a ars sa stau sa dau fiecare roata jos...................Prea complicat . Si mai stau si pe o strada superba , cand ploua noroi pana in gat cand este uscat , praf in draci .
                          B -X X - DDF x 2

Comment

Iata ce primit cadou ieri Redul meu . Frumos ? Nu sunt Prestige originale , sunt date cu plastic primer si spray argintiu.
                            Attached Files
                            B -X X - DDF x 2

Comment

misto jentile imi plac

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google