frumos Golanul tau, sa-l folosesti cu placere si sa ai grija de el
Red Ferrari
Collapse
X
-
Multumesc pt aprecieri . Il folosesc cu placere mai ales de cand l-am remapat ( si voi sa va bucurati de ale voastre ) . O veste buna pt Redul meu , se pare ca primaria imi va asfalta strada . Incepe sa ma bata gandul la o suspensie sport , ce mi-ar place . Deocamdata , am rupt o aparatoare de noroi in iarna in gropile existente si nu se poate . Pe viitor vedem .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
frumos,frumos sa te bucuri de el florin77, da bine bordu pe alb
Comment
-
Eu am grija de ea . Dar altii nu . Dupa ce ca o aveam lovita putin in spate de cand veneam anul trecut de la mare ( un bou de bv s-a proptit intr-unul de tm si la aruncat in mine ) si nu am avut timp sa o repar mi-a mai luat si o tanti fata acum 2 sapt pe Colentina . Rezultat : inlocuit bara fata , far dr , reparat aripa dr + capota motor . Urmeaza inlocuit bara spate si reparat capota portbagaj pe 10.03 , toate pe casco.B -X X - DDF x 2
Comment
-
Gata , am reparat masina la Meridian . Am dus-o in 10.03 la pranz si am luat-o in 14.03. S-au miscat super bine baietii tinand cont de faptul ca au cerut aprobare la casco pt armatura bara fata si panoul din spate intre bara si roata de rezerva si mai ales ca pt jumatate din ce am avut acum Ipso a tinut-o aproape 2 saptamani .
Mi-au mai lasat si farul in portbagaj. Pacat ca este spart .
Urmeaza vopsitul etrierilor si al tamburilor in rosu . Cat de curand .B -X X - DDF x 2
Comment
-
Florinele sa o stapanesti sanatos si fara evenimente e super masina mai ales ca e rosie si imi cer scuze daca teai suparat ce am scris in postul lui miezu dar acum cred ca inteleg faza cu stopurile daca nu gresesc-- tipul din bv nu a vazut stopurile de frana a lui ala din tm. Nui asa nene florin?
La ipso ma duc mereu cu camionu la revizie (ipso mogosoaia) si am aceiasi parere cu a ta dorm pe ei rau de tot. My TRUCK- RENAULT PREMIUM 370 dci 16 viteze + 2 marsarier cu gamaLast edited by andrei; 22 May 2008, 21:01.MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Daca n-ai vopsit deja etrierii si tamburii, te sfatuiesc sa iei niste feruginol si o perie de sirma de pus in Flex, ca sa cureti bine inainte... Eu am dat rateu pe tamburi, a inflorit vopseaua, noroc ca i-am dat cu negru mat
Comment
-
Fica , merci . Nu ai inteles ce am vrut sa spun ( vazusem ca ai 27 ani ) , siguranta trebuie sa primeze inainte de toate . Daca vrei sa vezi o masina cu modificari constructive , utile care fac bine masinii si pasagerilor uita-te pe topicul lui Dsign ( dupa ce vei citi topicul imi vei da dreptate ) Nu este asa , era cu nevasta si copilul in fata , copilul a scapat un borcan de iaurt , el a intors capul , l-a busit pe cel de tm care saracul a iesit cel mai sifonat si ..........
Wizard 24 , am aprox 10-11 000 de cand am remapat-o , merge ok , nu papa mai mult , nu are nici o problema , la cum merge crede-ma ca o iubesc . Se simte puterea in plus , nu este Ferrari dar ajuta mai ales la depasiri sau plecari de pe loc chiar si cu ac on . Sg problema este cu compresorul de ac care uruie pentru ca asa sunt ele , foarte bune .
Dsign , inca nu am vopsit tamburii si etrierii , cat de curand , cand voi avea putin timp . Multumesc pt informatii . Apropo s-ar putea sa te sune un prieten al meu pt modificari pe bord cum ai facut la mine .B -X X - DDF x 2
Comment
-
Stiam ca te referi la siguranta circulatiei, si ca am spus - "dar acum cred ca inteleg faza cu stopurile" a fost in spirit de gluma juma, si juma in sens de intrebare cum de na fost atent brasoveanu? . Daca era sofer adevarat (prudent) nu mai punea sotia cu copilul in fata, una la mana si a doua cred ca sotia lui era barbatu in casa daca intelegi ce vreau sa spunMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Nu stiu cine era cocosul sa cocosica la ei in casa dar omul este un mare idiot . Tinea in fata nevasta cu copilul in brate si inca doi boi in spate . Probabil ii era frica sa nu ii pipaie vreunul nevasta cand el conduce ( sau mai rau ) . Cert este ca a scapat copilul un pahar de iaurt , boul a intors capul ( prostie mare cand mergi in coloana ) l-a busit pe cel de tm parca care saracul a iesit cel mai sifonat ( fata - spate ) si l-a proptit in mine .
Merci Tavi72 , bafta si tie .
Fica , nu stiu unde ai vazut ca am scris ca am o parere proasta despre Ipso . Eu am lucrat cu ei o data pe tinichigerie si am fost multumit . Mai ales ca au vopsit si armatura barii fata care era atinsa putin , iti dai seama , puteau sa o lase asa ca nu o vedeam . Bine , cand am fost sa iau masina nu avea bara montata si am vazut .Last edited by FLORIN77; 24 May 2008, 08:03.B -X X - DDF x 2
Comment
Comment