If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Simplu si frumos , ar merge si niste arcuri sport..., unde ai facut remaparea, si cat afost ? se simpte ? isi merita bani??
Poate vi si pe la intalnire maine...
Cam tarziu dom'le... dar e bestial! Sa-l stapanesti sanatos! Bordul e fain, consola centrala la fel... nu inteleg ce e cu chestia aia de pe volan!... In rest numai de bine! Spor la kilometrii cu ea!
Multumesc pt aprecieri . Si voua multi Km fara probleme .
Sa o luam pe rand :
Nu stiu daca ii voi pune arcuri sport ,ma gandesc . Oricum , stie cineva cat costa si cine le poate monta ?
Inaintea astuia am avut alt 1,4 ( Preference) pe care l-am vandut si mi l-au cumparat cei la care lucrez . Acum o am ca masina de serviciu . Intre fosta stok si actuala remapata este o diferenta foarte mare . La 1,4 eu zic ca se simte foarte mult . Am inteles ca la 1,6 nu se simte la fel de mult .Oricum depaseste mai bine decat inainte si am reusit sa compensez scaderea de putere datorata AC .
Este Laureate .
Remaparea a fost facuta la niste baieti in Militari ( nu mai stiu ce firma dar care au legatura cu cei din Berceni cu Dyno ) A costat in jur de 500 lei si s-a rezolvat in 15 min.
Incepatorul este nevasta-mea . Acum , de cand si-a luat permisul mi-a intrat un cui in inima si caut solutii sa fac un credit si sa-mi iau un Prestige .Greu insa la venitul meu din acte .
SpIkE, pe volan este o husa . Am muncit anul trecut sa-mi amenajez casa si am mainile praf , imi aluneca volanul . Curand o rup .
Bordul si consola sunt opera lui Dsign . Voi il cunoasteti .
Nu stiu daca pot ajunge la intalnire , stau prost cu timpul . Oricum cu prima ocazie cand pot apar , fiti siguri .
Arata super masina , Dan are dreptate cu culoarea rosie.
ar trebui vopsite etrierele si butucii de pe spate ca sa se vada mai frumos printre spitele jentii,plus ca se curata mult mai usor de pilitura aia neagra de la placutele de frana ca se astupa porii din metal.
Si mie imi place rosul cel mai mult . De cand am permis mi-am dorit masina rosie sau alba .Dar imi place si gri comete ( pe timpul vechii Dacii parca i se spunea Gri sobolan ).
Am vrut sa vopsesc si etrierii si tamburii spate dar nu prea mi-a ars sa stau sa dau fiecare roata jos...................Prea complicat . Si mai stau si pe o strada superba , cand ploua noroi pana in gat cand este uscat , praf in draci .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment