Red Ferrari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mai bine lua el copilu in brate si lasa nevasta cu aia doi in spate ca oricum nu e bun de nimic.Asa mi sa parut in postul tau 23 "si mai ales ca pt jumatate din ce am avut acum Ipso a tinut-o aproape 2 saptamani" ,e o firma serioasa dar se misca foarte greu.
    MotorSport pentru 402ml.

Comment

Din pacate da , sunt foarte aglomerati . La ei , la ultima buseala dura aprox 1.5 luni pana bagam masina in service iar la Meridian o duceam in 7 zile . Din pacate am ales Meridian datorita termenului scurt .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Ia zii..ti-au asfaltat susaua?

Comment

Da , au facut treaba buna . Dar au stricat-o cu vreo 3 politisti culcati . Cand trec peste ei inchid ochii si visez ca sunt gabori adevarati .
          B -X X - DDF x 2

Comment

o intrebare : cat te-au costat jantele si de unde le-ai luat ?
            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Undeva la 900-920 ron cu demontat + montat roti , demontat + montat anvelope , echilibrat si presiune cu azot . Sun luate din Bucuresti ( de pe Fundeni de la Auto Soft ) . Dar cum vad ca esti din Timisoara se gasesc si pe net , cauta un pic . Daca vrei jante uita-te pe www.jante-aliaj.ro . Mai erau unii prin Ploiesti , daca-i mai gasesc tii dau si pe aia .
              Last edited by FLORIN77; 17 January 2009, 13:32.
              B -X X - DDF x 2

Comment

Prietene,nu mai zi de rau de gabori,ca ti-au reactivat threadul ;)

Comment

Dragutel loganelul tau!!!!!!!
                  Da-i bice in continuare cat te tin buzunarele!
                  Numa' bine!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google