Loganu meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

foarte buna achizitia ;) Sa o porti sanatos !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Mutumesc Thejock3r, si ca sa fie treaba buna am luat si 2 becuri pentru pozitii foarte tari ,
      aceeasi temperatura de culoare ca la xenon 6000K
      Attached Files

Comment

hohoooo O sa ai aceeasi nuanta . Bravo. Dar ce te faci cu absenta nemotivata de la intalnirea de azi? ?? :|
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Am fost incurcat cu xenonu' am dat la telefoane....pana am gasit, dar saptamana viitoare vin sigur

Comment

de unde ai luat becurile de pozitie?
            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Data viitoare sa vi si cu xenonul pe masina,altfel nu se motiveaza absenta de azi

Comment

ai inceput in forta anul, cu o investitie utila.Tine-o tot asa, putin cate putin

Comment

OOO, frumos Mihai, frumos. Imi plac modificarile ce ti le-ai facut la masinta. Neaparat sa semnezi condica saptamana viitoare, sunt curios cum se aud boxele. Ma gandesc si eu la un upgrade audio de forta la masinuta mea, sa se auda RAMMSTEIN cat mai bine . Keep going ! ;)
                  sigpic
                  Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

salut,frumoasa masina si frumoasa culoare!sa-l stapanesti sanatos!unde si cat te-a costat sa-ti montezi boxele spate?
                    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Salut, am dat 165 ron pe ele ( acum sunt 190 ron), iar de montat le-am montat eu in fata blocului.
                      Azi am montat si instalatia bixenon ; merita investitia.
                      Last edited by miki_stan; 1 February 2009, 22:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

de abia ti-au intrat magnaturile...ai luat ceva fire speciale?? sau le-ai folosit pe cele din cutie? cu ce dai in ele??

Comment

Salut loganisti mei, poze facute cu telefonul la noile achizitii pe spate .

-balauru_327 boxele sunt conectate la un mp3 player delphi grundig s 2000, fara statie sau alte fire, doar ce am gasit in cutie am motat.
                          Attached Files

Comment

pai sa vedem...avem una bucata stopuri, una bucata becuri pozitii by zexstar si una bucata xenon???? Am uitat ceva?
                            Sa te bucuri de ele, Mihai

Comment

Multumesc mult sorin, deocamdata atat ca a venit vara si mai trebuie cateva plimbari prin tara( munte, mare, etc.) greu cu banii astia dar incet o mai aranjez si pe ea

Comment

ceva preturi la xenon si la becurile de pozitii?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google