Db 85 W R C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am cam absentat de pe forum ... dar am revenit. Sa vedem ce ne rezerva anul asta pentru ca scumpirea benzinei pe zi ce trece imi cam da de gandit si Loganul pare din ce in ce o varianta de luat in seama in continuare din perspectiva consumului...
    sigpic

Comment

• frumoasa masinuta

Comment

• Dupa o iarna cu zapezi mari si folosirea lanturilor constat ca trebuie sa remediez destule. Urez numai bine celor de la Mavexim care fac lucrari de mantuiala...deja bara fata se cojeste...
        sigpic

Comment

• am vazut la foarte multe loganuri cu bara fata decojita , culmea erau albe :|

la mine se vad puncte mici si dese :|
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Problema e ca eu am schimbat bara si am platit o groaza de bani pentru vopsit in service autorizat dacia....
            sigpic

Comment

• Mi-am facut zilele astea o lista de dorinte pentru masina. Mi-am facut apoi un calcul si ...

Totusi:
              - Bad Boy Loock
              - capota spate clean
              - Xenon faruri si proiectoare
              - bara stabilizatoare
              - bara spate PH2
              - panouri/fete usi PH2
              - difuzoare fata MTX cu twitere
              - dvd player cu display de 7'
              - scaune fata Recaro(de pe golf 3)
              - incalzire in scaune
              - insonorizare usi , plafon , capota spate , aripi spate si podea
              - jante R17 vopsite alb
              - stopuri pe led
              - arce sport
              - distantiere 20-30 mm
              - praguri Pilot DS
              - plafon negru
              - pedale sport
              - presuri Sparco
              - volan piele PH2
              - maciulie prestige
              - admisie Pilot
              - discuri frana Brembo si etriere VAN sau MCW
              - amortizoare pe gaz
              - parasolar luneta
              - si lista poate continua cu maruntisuri
              Acum intrebarea mea: se merita investitiile in Logan sau schimb masina?

Am un motor de Volvo de 1,8 l complet si imi trecea prin cap o idee...dar m-am razgandit. Prea mult de munca.
              Last edited by ADI-WRC; 6 March 2011, 00:32.
              sigpic

Comment

• Ti-ai facut un calcul aproximativ?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• eu zic ca se merita dac ti la masina unele chesti de pe lista chiar merita mai ales alea pentru confort cum ar fi scaunele recaro
                  ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• Am incercat un calcul insa m-am oprit ca m-am speriat.
                    sigpic

Comment

• mai bine le faci asa treptat fara calcule

Comment

• Sunt mereu in impas cand ma gandesc la a-mi schimba masina. Sa iau un BMW e46 sau un Audi A6 vechi de 10 ani in locul loganului meu de 3 ani pe care il am de nou? Se merita ?
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Mishu View Post
                          mai bine le faci asa treptat fara calcule
                          are dreptate mishu nu trebuie sa le faci toate deodata ,e drept ca un bmw e mai puternic mai cu prezenta da eu zic sa mergi mai spre viitor sa vezi ce cheltuieli implica sa ai o masina cum e un bmw
                          ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• Am facut mici comparatii cum ar fi daca gasesc un BMW cu scaune recaro si jante R17...si s-ar acoperi diferenta pe care ar trebui sa o dau pentru un eventual schimb. Apoi am luat in considerare suspensia sport care pentru Logan costa 1600 lei pe cand pentru un e46 am un prieten care si-a pus cu 1200 si este si reglabila.
                            Sa nu mai vorbesc de clima in locul aerului conditionat manual , de prezenta scenica , forta etc.
                            Pare sa ma atraga schimbul cand...surpriza...ma lovesc de consum si de frica sa nu imi pice pompa de injectie. Se zice ca dubluvanos de 2l consuma 8l/100km in regim mixt. Loganul meu are 6,3 l consum mixt.
                            Avantaje si dezavantaje. Si uite asa...cred ca fac o pauza in a baga bani in Logan pana ma decid ce am sa fac.
                            sigpic

Comment

• Stai linistit.
                              Ia in calcul numai costul pieselor,pentru ca trebuie sa bagi bani in ea dupa ce o iei ( asta sigur,asta clar )
                              Cilindree mare = taxe mari
                              La o asa varsta ai sanse mari sa fie lovita de N ori.
                              Puterea motorului (cea trecuta in talon) a ramas decat acolo,cu siguranta nu mai are acei CP.
                              Nu se merita sa dai o masina de 3 ani ( pe degeaba ) pentru ca nu o sa mai iei pretul real pe ea, pe una de 10 ani sau apropiata doar pt. ac;ge..etc.Sau de dragul de a te mandri cu 150-200 cp doar pe hartie si aia expirati.

Adevarul e ca sunt frumoase,te atrag ( pretul redus si puterea mare a motorului ).
                              Eu sincer sa fiu,nu as vinde o masina decat daca:
                              - a fost avariata in fata ( lonjeroane - motor )
                              - e rupta de rugina
                              - are un nr mai mare de 250k km la bord - sau daca trebuie RK motor
                              Parerea mea.
                              Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Tocmai pentru ca la un eventual schimb mi se subevalueaza masina tind sa o tin. Mai bine am sa renunt la planurile marete si imi cresc confortul. Mai bine o antifonez si insonorizez. Eventual imi iau si niste scaune Recaro si ma tin de intretinerea la timp cu piese de calitate. Eventual schimb cu piese tuning sau sport ceea ce este neaparat nevoie sa schimb.
                                sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google