Db 85 W R C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am nevoie de votul tau pentru a lua o decizie.
    Te rog sa participi la sondaj!
    Multumesc anticipat!
    Attached Files
    Last edited by ADI-WRC; 8 March 2011, 15:42.
    sigpic

Comment

• eu am votat, eu cu aia as schimba loganul sper sa te ajute
      sigpic

Comment

• Ia-ti 16v din cele 3 variante daca tot tii s-o dai, vei fi cel mai castigat.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• eu zic, ca daca are bani sa.si ia un megane, deoarece 16v.ul e tot logan pana la urma, iar bmw.ul implica costuri mari la intretinere, carburant, etc, megane.ul mi se pare cel mai bun din astea 3, mai ales sa fie si dieselul de 105 cp
          sigpic

Comment

• Diesel nu ma atrage... Dar daca as gasi o masina care pe tester sa arate ca injectoarele sunt ok...cine stie... Oricum mai mult de 500 e nu pot investi. Asa ca sunt putin limitat in alegere...

Cine ma ajuta cu o folie pentru afisajul panoului de climatizare? Am stricat-o pe a mea si nu gasesc deloc sa cumpar.
            Attached Files
            Last edited by ADI-WRC; 8 March 2011, 17:51.
            sigpic

Comment

• S-a rezolvat cu folia! Tocmai ce am comandat una! Multumesc Nicu RCN pentru ajutor!
              sigpic

Comment

• placerea a fost de parte mea
                sigpic

Comment

• Tot ce gasesti audi dupa 2001 pe net sunt niste dezastre...
                  BMW la fel.
                  De fapt, e prea mult spus dezastre.
                  Sunt niste masini care ar merge 10 000km.
                  Acum, intrebarea este: esti dispus sa-ti asumi riscul? Eu unul as face-o, doar asa, ca vreau o schimbare. Daca vrei sa fii sigur ca nu-ti vei prinde urechile, ramai la Logan. E ca o femeie urata: nu te inseala, iti spala, calca, s.a. Celelalte sunt niste curve, deci trebuie sa ai ceva bani sa le intretii

LE: ai gasit BMW e46 la bani de logan? Daca da, si nu-i rupta, fa schimbul.

Comment

• Tocmai asta e intrebarea. Sa ma risc sau nu? Raspunsul este evident.
                    sigpic

Comment

• Eu acum as risca.
                      Cu 2 ani in urma nici vb.
                      Depinde daca ai putea sustine capriciile unei masini mai vechiute.

Comment

• Adi,stai relax cu jafurile la mana a 2-a.Mai bine faci un efort pt un Logan 16v sau continui s-o imbunatatesti pe cea care o ai.
                        O seara buna...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• cezar, ce comparatie , care in mare parte e adevarata
                          sigpic

Comment

• Amin vedere un BMW e46 din 2000. Masina e pe gaz . Consumul declarat de posesor este de 9 l /100km. Nu m-am inteles cu el cand am negociat pentru ca solicita mai mult decat oferta mea. Eu il cunosc si stiu ce preturi practica(+400 e fata de pretul la care ar da masina). Am vrut sa iau un Audi A6 de la el si l-a dat cu o zi inainte . Acum nu stiu ce zace in BMW-ul asta. Ma incanta ca este pe GPL si are discuri frana si pe pundea din spate , sa nu mai spun de jantele pe 17 si clima. Dar masina are 10 spre 11 ani. Tot sunt indecis.
                            sigpic

Comment

• masina second-hand tot sh ramane
                              sigpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• Un forum de-al lor ai consultat?Banuiesc ca da.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google