If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca are 10 ani, inseamna ca are vreo 300-400 000. Masinile astea daca sunt intretinute ca la carte (ceea ce nu cred ca-i cazul), ar trebui sa mai mearga ceva km.
De departe nu sunt la fel de fiabile in stadiul actual ca un logan, insa ai de ales: fiabilitate si costuri reduse vs ce atuuri vezi tu ca ar avea BMW-ul.
M-am documentat atat pe forumuri cat si printre prietenii mei care detin sau au detinut e46. Daca il pui la punct se merita. Dar pana il pui la punct bagi bani mai multi sau mai putini in el, dupa cum iti e norocul. Am sa tin Loganul pentru ca mi-e greu sa ma despart de prima mea masina...pana voi gasi cu adevarat un BMW care sa merite si am sa imi calc pe inima sa las WRC-ul in mainile altuia. Intre timp poate mai maresc si fondurile alocate. Dar riscul exista la orice masina sh pe care o achizitionezi.
Sa vad ce mai fac pe la masina ca nu pot sta fara sa nu modific pe la ea ceva. In ultimul timp ma atrage mai mult de partea mecanica si confortul.
PS: am tinut cont de parerile voastre (in special Cezar si D-FENS).
Completare : in lupta se da intre Logan 1.6 16v si Megane.
eu raman tot pe megane, pentru ca nu inteleg un lucru, de ce sa dai un logan tot pentru logan? daca tot vrei sa.l schimbi ia alta masina , ca decat sa iei tot logan mai bine bagi banii in asta, ca vorba ta e greu sa.l "parasesti"
parerea mea este sa pastrezi loganul. am inteles ca ai avut-o de noua asa ca ii cunosti toate secretele. decat sa iei plasa cu vreuna cu buze facute ... mai bine te mai gandesti
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
@nicu_rcn - sunt la al 2-lea Logan.Inainte am avut un Logan Preferance 1.6.
Adi,microbul asta cu BMW-ul il am si eu,sunt preferatele mele....La un moment dat am avut de ales intre un BMW sh si un Logan nou,cel actual.Am ales Logan-ul,pt ca nu stiu cat il voi tine.La BMW m-au dat inapoi costurile de intretinere,taxe si faptul ca nu stii ce "bucurii' poti avea ulterior.Toti care vand BMW-uri se lauda cu caii-putere,dar oare,cata putere mai are un BMW de acum 10 ani?
D-FENS , daca aveam si eu un 1.6 16v eram fericit pentru ca 105cp ai Loganului , metamorfozati in 115 dupa adaugarea unui filtru sport si resoftare , care fac mai mult decat 110 cp ai unui BMW cu motor de 1,8 care consuma 9 l cel putin la 100 km. Si dupa cum spunea Cezar , nu mai esti sigur de cei 110 cp dupa 10 ani de utilizare si n-snpe mii de km parcursi. Si eu am avut de ales intre BMW sh si Logan nou...si se vede ce am ales.
d-fens, fiecare cu preferintele lui, binenteles, si eu tot logan as alege, pentru ca nu am bani de altceva , daca as avea bugetul necesar as alege dintre urmatoarele opel vectra modelul dupa 2005, renault megane 3, sau skoda octavia 2, dar asa cum am mai zis fiecare cu preferintele lui
Am comparat preturile de pe site-urile unde se vand masini. Nicio sansa sa te lipesti de un Logan 1.6 16v . Au niste preturi astronomice. Mai degraba te lipesti de un Megane de 1.6 16v . E criza lume...sau se pare ca nu...
cezar, intr.adevar, fac 30.000 pe an, dar pe alte drumuri, nu ca ale noastre, uite un prieten a luat un seria 7 cu 175.000, am mers si in el si cu el, mergea de parca atunci iesise pe portile fabrici, insa l.a dat ca era foarte jos, iar iarna nu era prea bun, si a luat un x6, tot la fel, in jur de 150.000, si asta la fel, merge ireprosabil!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment