Db 85 W R C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motoarele BMW sunt fiabile. Am auzit ca ar duce 500 000 km . Totul tine de cum a fost intretinuta masina , cand si cum i s-au facut reviziile si ce piese de schimb s-au folosit. Cezar are dreptate. Nimeni nu poate spune cu certitudine ca Bmw-ul X are km reali in bord daca a avut mai multi proprietari. Toate masinile au secretele lor. De regula secretele nu se spun la vanzare.
    sigpic

Comment

• Toate au secrete cum bine ai spus, atunci intrebarea este: ai cohones sa le infrunti?
      Si nu uita ca orice troaca dupa 10 ani de folosinta este capricioasa.

Comment

• Ma uit la Loganul meu. Deja vad ca mai trebuie sa bag bani il el. Trebuie sa umblu la frane (clar trec la discuri brembo ventilate si striate , etriere van si schimbul lichidului de frana si a furtunaselor). Asa patesc si cu una de 10 ani...ba chiar poate mai grav. O sa vad cat ar duce la un BMW schimbul etrierelor si a discurilor de frana pentru o comparatie amanuntita.

Se consemneaza:
        - discuri frana Brembo e46 160e
        - etrier sh 160 lei / bucata cel mai ieftin

Clar intretinerea la Logan e mai ieftina.
        Last edited by ADI-WRC; 9 March 2011, 16:13.
        sigpic

Comment

• La un BMW vei achizitiona mereu piese sh,la Logan piese noi.
          Last edited by D-FENS; 9 March 2011, 16:31.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Bre adi, cum ziceam: vrei o curva plina cu boli venerice, insa care-i frumoasa? Atunci alege BMW.
            Vrei o sotie demna, urata, grasa si semi-proasta insa loiala? Atunci alege Logan.

Comment

• Mai clar nici ca se putea...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Hai ma baieti ca o ducem la sala de forta pe nevasta aia grasa si urata , o mai trimitem si la salonul de infrumusetare din cand in cand ...si poate o iubim si noi asa cum ne iubeste ea pe noi.

Luand in calcul rezultatul sondajului (care ma indeamna sa schimb cu un Logan 1,6 16v ) m-am gandit ca mai profitabil pentru mine ar di cumpararea unui motor complet de pe un Logan ce se dezmembreaza. Am vazut ca se vehiculeaza un pret de 550 e cu tot cu cutie. Si mi-ar ramane motorul meu sa vand cutia si motorul sau sa le pastrez pentru ca tatal meu are tot Logan si e cam batran . Ce ziceti? M-am orientat bine?
                Last edited by ADI-WRC; 9 March 2011, 22:22. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Mai nou intampin o problema cu usile din fata care nu se mai inchid decat daca sunt trase cu atentie maxima. Daca le trantesti sar din broasca. De la ce sa fie? Azi m-am uitat la broasca de pe partea soferului si nu am reusit sa imi dau seama care ar fi problema.
                  Daca ma puteti ajuta in aceasta problema v-as fi recunoscator.
                  sigpic

Comment

• verifica opritorul usii!
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Opritorul? Daca sare din broasca si nu se inchide sa fie din opritor? N-as crede. Si nu stiu ce as putea verifica la el.
                      sigpic

Comment

• nu am inteles ... cum adica sare din broasca ? da mai multe amanunte ...
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Da. Daca o imping cu putina forta sare din cui, broasca nu inchide usa. Apoi daca apas de aproape in usa se inchide. Deci , trebuie tras cu grija si fara forta .

Pana la urma m-am hotarat sa schimb broasca de pe stanga si sa vad daca s-a rezolvat problema.
                          Last edited by ADI-WRC; 12 March 2011, 13:00. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• O intalnire fulger!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Frumoase pozele, noroc ca ai venit si tu mai tarziu si am apucat sa imi pun jantele )
                              sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• motorul de 1.6 16v nu poti sa ti pui in loc de 1.4 pentru ca depaseste cu 2-3 kilowati puterea maxima admisa de RAR pentru masina pe care o ai acu si nu l omologhezi in veci...singura solutie legala e sa l pui pe cel de 1.6MPI, da nu stiu daca chiar merita conversia...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google