Esti copil?(eu recunosc) Nu te supara pe uni si pe alti , fiecare cu parerea lui o respecti si atat...Daca tie iti place ce mai conteaza altora...Si ce ma nu va place eleronu veceu pardon ''vereceu''.
Db 85 W R C
Collapse
X
-
-
Lautarii sunt jos palaria. Folia la fel. Strange niste bani si lasa masina mai jos ca nu arata deloc bine si ca sa fie mai frumoasa iai si niste jenti frumoase capacele alea nu prea dau bine. In rest la capitolu stickere si alte prostioare las-o cat mai curata. Incearca sa iti faci portbaju ''clean''. Ar arata mult mai bine decat sigla dacia neagra si I colorat. Daca esti fan wrc si nu ve re ce mergi pe lucruri calitative nu cantitative. Chiar daca dai un ban in plus dar merita. Decat multe si proaste mai bine putine si bune.
Numa bine si asteptam modificarile.
Comment
-
Din moment ce ti-ai facut masina publica, vei accepta si micile critici.
Strict din punctul meu de vedere, eleronul f mare, capacele vopsite si abtipildurile nu se pupa. Daca tu crezi contrariul, nici o problema. Continua pe acelasi stil, eu nu te impiedic.
E doar o remarca. Nu trebuie sa te superi.
Dar deh, sarim de cur ca arsi cand zic unii cate o critica.
Comment
-
Inca un WRC
Originally posted by GR99WRC View PostNu baga in seama lucruri marunte.Masina e a ta si sa o faci cum vrei tu,nu cum vor altiisigpic
Comment
-
nu gust glume tip ... VeCeU
Originally posted by GOLAN91 View PostEsti copil?(eu recunosc) Nu te supara pe uni si pe alti , fiecare cu parerea lui o respecti si atat...Daca tie iti place ce mai conteaza altora...Si ce ma nu va place eleronu veceu pardon ''vereceu''.
Ma bucur insa ca ai si tu acelasi eleron.
sigpic
Comment
-
Un om care stie sa vorbeasca.
Originally posted by alexcump View PostLautarii sunt jos palaria. Folia la fel. Strange niste bani si lasa masina mai jos ca nu arata deloc bine si ca sa fie mai frumoasa iai si niste jenti frumoase capacele alea nu prea dau bine. In rest la capitolu stickere si alte prostioare las-o cat mai curata. Incearca sa iti faci portbaju ''clean''. Ar arata mult mai bine decat sigla dacia neagra si I colorat. Daca esti fan wrc si nu ve re ce mergi pe lucruri calitative nu cantitative. Chiar daca dai un ban in plus dar merita. Decat multe si proaste mai bine putine si bune.
Numa bine si asteptam modificarile.sigpic
Comment
-
In caz ca va era dor de mn)
mici modificari... sa speram ca vin timpuri mai bune ....sigpic
Comment
Comment