Db 85 W R C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Esti copil?(eu recunosc) Nu te supara pe uni si pe alti , fiecare cu parerea lui o respecti si atat...Daca tie iti place ce mai conteaza altora...Si ce ma nu va place eleronu veceu pardon ''vereceu''.
    sigpic

Comment

Eu zic sa te mai gandesti.Intotdeauna vor fi critici,mai mult sau mai putin indreptatite sau AVIZATE.Cei care critica crezi ca sunt perfecti?Langa tastatura e usor sa dai din "gura".
      Last edited by D-FENS; 19 October 2008, 20:46.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Lautarii sunt jos palaria. Folia la fel. Strange niste bani si lasa masina mai jos ca nu arata deloc bine si ca sa fie mai frumoasa iai si niste jenti frumoase capacele alea nu prea dau bine. In rest la capitolu stickere si alte prostioare las-o cat mai curata. Incearca sa iti faci portbaju ''clean''. Ar arata mult mai bine decat sigla dacia neagra si I colorat. Daca esti fan wrc si nu ve re ce mergi pe lucruri calitative nu cantitative. Chiar daca dai un ban in plus dar merita. Decat multe si proaste mai bine putine si bune.

Numa bine si asteptam modificarile.

Comment

Din moment ce ti-ai facut masina publica, vei accepta si micile critici.
          Strict din punctul meu de vedere, eleronul f mare, capacele vopsite si abtipildurile nu se pupa. Daca tu crezi contrariul, nici o problema. Continua pe acelasi stil, eu nu te impiedic.
          E doar o remarca. Nu trebuie sa te superi.
          Dar deh, sarim de cur ca arsi cand zic unii cate o critica.

Comment

Fiecare cu propriile idei despre "tuning".. Pana acum nu ai imbunatatit cu nimic performantele masinii, dar nu i timpul trecut... Multa bafta

Comment

Frumoasa masina
              Ce as schimba, capacele de la roti, si antena nr 2
              In rest totul e ok!!!!
              Astept sa vad ce urmeaza bafta

Comment

Nu baga in seama lucruri marunte.Masina e a ta si sa o faci cum vrei tu,nu cum vor altii

Comment

Inca un WRC

Originally posted by GR99WRC View Post
                  Nu baga in seama lucruri marunte.Masina e a ta si sa o faci cum vrei tu,nu cum vor altii
                  Ai dreptate , darnu am investit prea mult in masina...Poate pe viitor , la audio sunt apreciat in NoLimit...Targoviste. Jantele sunt necesare ... Urmeaza in acelasi timp cu gumele de vara ..Deci dupa ce trece iarna . Golan91...Nu mai gresi in halul ala ca mi se pare nesimtire ...
                  sigpic

Comment

Nai prins gluma "vereceu" din ala am si eu...
                    sigpic

Comment

• nu gust glume tip ... VeCeU

Originally posted by GOLAN91 View Post
                      Esti copil?(eu recunosc) Nu te supara pe uni si pe alti , fiecare cu parerea lui o respecti si atat...Daca tie iti place ce mai conteaza altora...Si ce ma nu va place eleronu veceu pardon ''vereceu''.

Ma bucur insa ca ai si tu acelasi eleron.
                      sigpic

Comment

• Imi place cum arata masinuta.Si ca un sfat, pune poza 2 din postul 78 la avatar. E DEOSEBITA. Imi place la nebunie peisajul.
                        Vorba ta, putin cate putin....Dar cu gust

Comment

• Un om care stie sa vorbeasca.

Originally posted by alexcump View Post
                          Lautarii sunt jos palaria. Folia la fel. Strange niste bani si lasa masina mai jos ca nu arata deloc bine si ca sa fie mai frumoasa iai si niste jenti frumoase capacele alea nu prea dau bine. In rest la capitolu stickere si alte prostioare las-o cat mai curata. Incearca sa iti faci portbaju ''clean''. Ar arata mult mai bine decat sigla dacia neagra si I colorat. Daca esti fan wrc si nu ve re ce mergi pe lucruri calitative nu cantitative. Chiar daca dai un ban in plus dar merita. Decat multe si proaste mai bine putine si bune.

Numa bine si asteptam modificarile.
                          Ceilalti nu pot sa-i urmeze exemplul???
                          sigpic

Comment

• Eeeeeeee, alta viata...Ca la Targoviste....

Comment

• In caz ca va era dor de mn)

mici modificari... sa speram ca vin timpuri mai bune ....
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Bine ai revenit!Te-am mai vazut prin oras de cateva ori...
                                Mult succes in continuare!
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google