frumusica masina.sa o stapanesti sanatos,dar un sfat dar nu te supara...dai coama de rechin jos,paravanturile,si laso fara capace pana iei jante si sa vezi ca ar da mai bine...bafta.
Db 85 W R C
Collapse
X
-
ingrijita masinuta!!!
ai putea incerca sa scoti chestiile alea cromate de la grila
Comment
-
haidi bre, lasa briz-briz-urile si apuca-te serios de treaba. Pune-o pe burta. Arunca infloriturile alea de capace, da-le de pomana. Hai ca a venit primavara, tre sa ne scoatem troacele la plimbare
Comment
-
am revenit cu mici precizari
pe masina nu mai am nimic cromat , am dat de mult coada aia de rechin care nu se potrivea deloc . De asemenea si capacele le-am dat jos ca le-am facut vraiste, dar am luat jante dar le-am returnat (nu erau noi) pentru ca una cam fula . Doream sa le fac albe dar ... caut in continuare .Nu st ce aveti cu eleronul si cu paravanturile , chiar sunt folositoare .Dar fiecare e liber sa-si spuna parerea
. De , democratia asta....
Pot pune H&R pe amortizoare stoc??
sau trebuie si amortizoare??sigpic
Comment
-
Originally posted by blaze2k View Post1. La ce foloseste eleronul? ai stabilitate mai buna la 200+?
2. Da poti sa pui si pe amoritizoare stocksigpic
Comment
-
am 2-a comentarii .....eleronul si stopurile vopsite.....
eleronu treaca mearga...da sa stii ca daca intra cineva in tine...din cauza stopurilor tu vei fi gasit vinovat.
Eu sunt super contra stopurilor innegrite....mai bine ai pune dealea pe led...alea macar se vad mai bine ca astea stock. Numa sa nu le vopsesti si pe alea....Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Salut ! Te vad mai mereu prin targoviste ( mai ales pe centura ) si de obicei cu o fata in dreapta , Frumos golan ai, sa il stapanesti sanatos ( imi place cum se aude toba ta insa nu prea te vad in trafic mergand cu el turat )
Comment
Comment