Db 85 W R C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ultima Activitate: 2nd June 2009 21:58

Comment

• Eu nu inteleg cum ai aer conditionat si oglinzi manuale?
      Tinc fest !!

Comment

• Frumusica masina... se cer arcuri si jenti ... atunci o sa iti dai seama k ai alta masina ...
        Frumos oras Targoviste ... cele mai multe sensuri giratoare acolo le gasesti..
        Numai bine si spor la tunarit !

Comment

• era identica cu a mea la inceput..tot abs plus alb am si eu...asa macar vad exact cum ar sta ce vreau eu pe masina si anume foliile si grila cu plasa...cu ce ai lipit grila si cum a suportat iarna? nu s-a dezlipit sau ceva?
          sigpic

Comment

• fumoasa masin a daca iti place tie e bn trebuie sa ai propriul tau stil
            bafta
            vopsitorie preturi bune

Comment

• de ceva timp am cam lipsit de pe forum...dar iata ca revin ...

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
              era identica cu a mea la inceput..tot abs plus alb am si eu...asa macar vad exact cum ar sta ce vreau eu pe masina si anume foliile si grila cu plasa...cu ce ai lipit grila si cum a suportat iarna? nu s-a dezlipit sau ceva?
              folia ma schimbat-o pe garantie pt ca am pus-o iarna si s-a lasat la colturi...deci daca pui folie nu o pune iarna....ci cat mai pe caldura. Grila a fost usor de taiat cu un cater si de preferat ar fi sa o lipesti cu silicon pt plastic sau sticla. Dupa un an si ceva de cand am pus-o trebuie sa o schimb ca s-a cam decolorat. In rest totul e ok.

Originally posted by Kalimera22 View Post
              Eu nu inteleg cum ai aer conditionat si oglinzi manuale?
              nici eu nu am inteles de ce...si nici CB nu are....oricum ar fi am fost putin dus de nas la achizitionare...eu nu mai aveam rabdare...si era o promotie la ei in octombrie...si ca sa nu imi dea oferta aia promotionala....garantie extinsa 3 ani.... mi-au spus ca nu am pe stoc nimic...si dupa 1 nov....ma suna ca au una in curte....si eu ....nerabdator...nu m-a mai interesat. Dar oglinzile...desi manuale....le-am imbracat in carbon...o sa postez si ceva cu poze
              Last edited by ADI-WRC; 12 February 2010, 15:52. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• ceva noutati???
                sigpic
                The MVP

Comment

• no comment

va las pe voi sa comentati
                  Attached Files
                  Last edited by ADI-WRC; 12 February 2010, 17:11.
                  sigpic

Comment

• frumos loganu....imi place cum arata

PS:tari ultimele 2 poze

Comment

• have nice trip! sa duci albeatza peste tot in tzara si fara probleme juniorule!
                      lipsa text

Comment

• junior nu prea pare, uita-te la data inscriserii
                        bafta Adi si la mai multi km
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• nu prea sunt junior dupa cum spune si Mario...dar nu am timp prea mult ...dar...multam pt urari
                          sigpic

Comment

• Frumoase ultimele doua... DAR!!!!! de ce ai colantat airbag'ul de la pasager??? da'o draq de estetica, e mai importanta siguranta!
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• sal frumoasa masina...multi km fara probleme...
                              1.Cati km are masina!?
                              2.Un Spoilar De Mcv...cred ca ar da bine....in rest multa sanatate...!

Comment

• frumoasa masina si peisajul in care ai facut pozele!
                                ce ai folosit la colantare, de unde ai luat si cat ai dat!
                                bafta multa si multi bani pentru modificari!
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google