If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Diferenta pe drumurile pietruite? Hai mai, da-o-n ma-sa de fizica...
Loganul abia prinde 160 pe drum drept, si cu ceva vant din spate. Iei tu viraje cu 200 pe drumuri pietruite?
Repet intrebarea: parasolarul ce rol are? Mai vezi ceva prin el?
Loganul abia prinde 160 pe drum drept, si cu ceva vant din spate. Iei tu viraje cu 200 pe drumuri pietruite?
prin el nu..p langa el da...
oricum...eleronul l-am dorit...si l-am luat...fara el...nu ma mai identific in trafic...
la Ac ai curea de accesorii..nu stiu exact cum e acolo...am citit tot stai linistit si iti garantez ca e placebo...un astfel de difuzor se foloseste la masinile care dezvolta multa putere cuplu ca sa le tina lipite de sosea la viteze..asta necesitand si o caroserie corespunzatoare care sa permita curgera corecta a aerului spre eleron, plus un difuzor de aer jos, dar asta neaparat masina sa fie ceva de genu aproape cu 2 cm de sosea, nare nici o treaba pentru ca n ai atata putere sa pui pe sosea incat sa te ajute cu ceva un astfel de difuzor...subvirare inseamna cand vrei sa iei curba si masina o tine tot inainte...asta oricum o ai la logan, nu ti trebuie eleron
se poate sa fie placebo...
Last edited by ADI-WRC; 9 October 2010, 14:54.
Reason: Automerged Doublepost
nici sa nu vezi deloc nu e bine, da nici ala fumuriu nu si face treaba, ca sa nu mai zic ca parasolare masinii nu s bune de nimic...oricum o dai tot intra soarele n ochi)
mai sunt care isi pun genu asta de folie, in culoarea masinii , si pe luneta , sa simuleze un eleron
nici sa nu vezi deloc nu e bine, da nici ala fumuriu nu si face treaba, ca sa nu mai zic ca parasolare masinii nu s bune de nimic...oricum o dai tot intra soarele n ochi)
mai sunt care isi pun genu asta de folie, in culoarea masinii , si pe luneta , sa simuleze un eleron
oricum nu incomodeaza cu nimic..asta pt ca nu sunt decat foarte rar primul la semafor...in rest..nu stau cu ochii dupa avioane sau ciori sa ma incomodeze
sa lamurim cateva aspecte...nu sunt inginer ci prof de romana...ce are literatura cu ingineria...apoi...nu mai am capace pe masina de un an...cu jante originale de logan modelul nou dl sor7n(care cauta sa faca posturi cat mai multe)...
deluxe///tks pt ajutor in ce priveste piesele
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment