Db 85 W R C

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diferenta pe drumurile pietruite? Hai mai, da-o-n ma-sa de fizica...
    Loganul abia prinde 160 pe drum drept, si cu ceva vant din spate. Iei tu viraje cu 200 pe drumuri pietruite?
    Repet intrebarea: parasolarul ce rol are? Mai vezi ceva prin el?

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
      Diferenta pe drumurile pietruite? Hai mai, da-o-n ma-sa de fizica...
      Loganul abia prinde 160 pe drum drept, si cu ceva vant din spate. Iei tu viraje cu 200 pe drumuri pietruite?
      prin el nu..p langa el da...
      oricum...eleronul l-am dorit...si l-am luat...fara el...nu ma mai identific in trafic...

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
      la Ac ai curea de accesorii..nu stiu exact cum e acolo...am citit tot stai linistit si iti garantez ca e placebo...un astfel de difuzor se foloseste la masinile care dezvolta multa putere cuplu ca sa le tina lipite de sosea la viteze..asta necesitand si o caroserie corespunzatoare care sa permita curgera corecta a aerului spre eleron, plus un difuzor de aer jos, dar asta neaparat masina sa fie ceva de genu aproape cu 2 cm de sosea, nare nici o treaba pentru ca n ai atata putere sa pui pe sosea incat sa te ajute cu ceva un astfel de difuzor...subvirare inseamna cand vrei sa iei curba si masina o tine tot inainte...asta oricum o ai la logan, nu ti trebuie eleron
      se poate sa fie placebo...
      Last edited by ADI-WRC; 9 October 2010, 14:54. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
        Diferenta pe drumurile pietruite? Hai mai, da-o-n ma-sa de fizica...
        nici sa nu vezi deloc nu e bine, da nici ala fumuriu nu si face treaba, ca sa nu mai zic ca parasolare masinii nu s bune de nimic...oricum o dai tot intra soarele n ochi)
        mai sunt care isi pun genu asta de folie, in culoarea masinii , si pe luneta , sa simuleze un eleron
        sigpic

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
          nici sa nu vezi deloc nu e bine, da nici ala fumuriu nu si face treaba, ca sa nu mai zic ca parasolare masinii nu s bune de nimic...oricum o dai tot intra soarele n ochi)
          mai sunt care isi pun genu asta de folie, in culoarea masinii , si pe luneta , sa simuleze un eleron
          oricum nu incomodeaza cu nimic..asta pt ca nu sunt decat foarte rar primul la semafor...in rest..nu stau cu ochii dupa avioane sau ciori sa ma incomodeze
          sigpic

Comment

• azi am intrat oficial in logan club...in sf...presimt ca urmeaza schimbari de imagine
            sigpic

Comment

• geoxxx - astea de la renault au practic 3 electrozi-cel central si cei doi cu care face arcul electric

si mai esti si inginer ... aia nu sunt electrozi, electrod e unul singur ala central,

vezi caietu de fizica cauta anod - catod, daca are 4 craci are 5 electrozi in total?

mama ei de fizica ...

adi, evita tot ce scrie bosch, consumabile ma refer mergi pe beru ngk v line sau clasa mare de la ngk si denso daca te duce buzunaru
              Last edited by DeLuXe; 10 October 2010, 21:16.
              sigpicMy ride

Comment

• e simpatic log, felicitari de munca , fa ceva cu capacele alea sau jante ce or fi, bft in continuare

Comment

• sa lamurim cateva aspecte...nu sunt inginer ci prof de romana...ce are literatura cu ingineria...apoi...nu mai am capace pe masina de un an...cu jante originale de logan modelul nou dl sor7n(care cauta sa faca posturi cat mai multe)...
                  deluxe///tks pt ajutor in ce priveste piesele
                  sigpic

Comment

• ma refereamla ingineru geoxxxxxx
                    sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                      ma refereamla ingineru geoxxxxxx
                      scuzele mele!
                      sigpic

Comment

• nu mi bat capu...ma inteleg cu deluxe in particular
                        sigpic

Comment

• va mai amintiti|??|

vine iarna....
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• gata si oglinzile pe masina ...si distributia ....si restul...cu okazia asta am invatat si mecanica...
                            sigpic

Comment

• adimacker: nu te supara ...cat tea costat eleronul ??imi place la nebunie ...RESPECT WRC
                              sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Originally posted by felye View Post
                                adimacker: nu te supara ...cat tea costat eleronul ??imi place la nebunie ...RESPECT WRC
                                eleron gasesti la pilot in pitesti- 300 lei
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google