da...direstia tot prestige ramane...dar fara sa o personalizezi putin...te confunzi cu ceilalti
Db 85 W R C
Collapse
X
-
sunt multumit de volanul meu...si nu e in piele imbracat...insa nu il trang ca taranu cand sofez ...deja am vazut la unii care au mai putini km ca volanul lor pur si simplu aluneca...este lucios.... Si...da...nu e Prestige....insa lucrez la imbunatatirea confortului si aspectuluisigpic
Comment
-
cezar era vorba de ,,piealea" cu care vine dacia kiss si prestige ...
eu am avut atat maciulia cat si volanu si data cu crema de piele cu ce vrei tu ingrijita s-a facut praf in 6 luni ... si nu sunt singuru ... cam 90% se plang de calitatea asta
etrierii si tamburii i-ai dat in spray? pt ca nu prea tine vopseaua la tubsigpicMy ride
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postcezar era vorba de ,,piealea" cu care vine dacia kiss si prestige ...
eu am avut atat maciulia cat si volanu si data cu crema de piele cu ce vrei tu ingrijita s-a facut praf in 6 luni ... si nu sunt singuru ... cam 90% se plang de calitatea asta
etrierii si tamburii i-ai dat in spray? pt ca nu prea tine vopseaua la tubsigpic
Comment
-
dupa aproape o saptamana de cand am facut modificarile nu am reusit sa atasez cateva poze...sigpic
Comment
-
de ce nu dai jos autocolantul de pe airbag pasager ? nu tii la siguranta? si parasolarul ar fi frumo ssa fie negru , se vede aiurea chederul , daca nu vopseste chederul vezi cum da, poate iti place" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postde ce nu dai jos autocolantul de pe airbag pasager ? nu tii la siguranta? si parasolarul ar fi frumo ssa fie negru , se vede aiurea chederul , daca nu vopseste chederul vezi cum da, poate iti placesigpic
Comment
-
sincer masina arata ok! ... da jos sigla renault de pe bord ca nu e tocmai locul ei acolo
salutare !
Comment
-
Originally posted by adimacker View Postdupa aproape o saptamana de cand am facut modificarile nu am reusit sa atasez cateva poze...
Cu semnele de punctuatie nu prea ai treaba. Oare ce-or invata copiii de la dumneata? "Fara numar, fara numar, fara numar"? "Hauleo, viata mea?"
Si ca sa fiu on-topic: de prost gust masina: de la semnele de pe portiera, la manelele din difuzoare coroborate cu eleronul Pilot ciuning.
Cei de zic ca-i frumoasa, sa si explice de ce. De aplaudaci, ne-am cam saturat.
Comment
Comment