sinx, nu ai citit cu atentie. Sigla Renault nu mai e si nici wrc-ul pe usi. Apoi nu stiu ce inseamna pentru tine imbunatatiri. Resoftarea si luminile din bord , dar si CB-ul sunt imbunatatiri care m-au costat ceva. Asta e parerea mea...Oglinzile...nu sunt nici ele imbunatatiri . Fiecare cu conceptia lui. Jante nu am avut...si ele au mai costat ceva. Hai ca enumar degeaba. Eu consider ca am modificat cate ceva la masina sa ies din monotonia de Logan-uri. Am incercat sa tin cont de sfaturile unora care chiar si-au imbunatatit simtitor masinile si in primavara voi trece la modificarea suspensiei si voi achizitiona niste jante pe 15 sa nu mai stea politia pe capul meu. Voi termina insa ce am inceput,respectiv capota spate de finisat. Dar cum timpul nu recomanda vopsirea ,am decis sa aman pana la primavara. Asta daca nu cumva ma supar pe lipsa de putere de sub capota si trec la e46.
Db 85 W R C
Collapse
X
-
[QUOTE=dsign;777203] Ai WRC, poi apuca-te de treaba, nu de eleroane
hahaha..scz de off topic : Dizain..ce tre sa faca aia care au SEX la numar )
On topic - adimaker sunt sigur ca a inteles de mai mult ce e bine si ce e rau , pentru masina lui.Mai stiu ca fiecare dintre noi facem investitiile in masina, dupa buget !
PS. Eu chiar nu am dreptul sa critic . Doresc doar sa pun niste accente pe anumite chestii si incerc sa ajut cu un sfat. Imi cer scz daca s-a interpretat altfelsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
nici eu nici altu` nu si`a facut masina intr`o luna , sa facut in timp...dar macar sa facut.
de ex. , uitati`va la primele pagini cum arata masina , si pe urma cum a evoluat.
foarte bun exemplu este Jockerul , ce trocarici tuning de vitan avea la inceput si unde sa ajuns cu masina acuma .
asa ca lasati timpul sa vorbeascaLast edited by CataFOF; 25 November 2010, 13:04.
Comment
-
bahh..tu sa nu te legi de superbitatea mea de la inceput...daaaa??? Eram asa mandru de ea....uaileiii )
On topic - imi place ca Adi macar asculta si mai face ceva. Mai grav e de aia care se cred atotstiutori si ca nu au nevoie de sfaturi ca stiu ei ce e cel mai bine "si-s banii lor si masina lor si-o fac dupa propriul gust" . Cu aia nu prea ai ce sa vb....si sunt asa de muuuullltisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ascult si iau in considerare parerile voastre...ies afara...privesc la masina si constat...aici aveau dreptate...aici poate ca nu vreau eu sa schimb...si uite asa am ajuns sa imi doresc altceva...nu kit-uri de fibra si alte cele. Insa o bara spate PH2...si niste praguri cat mai simple ar mai merge. Dar...pas cu pas termin ce am inceput. Apoi sa vedem...ca ne maresc astia iar salariile) 15%...vai...sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
te-ai apucat de facut intalniri fara mine, cam murdara masina tatalui tausigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
Comment