If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Masina este defapt a parintilor mei,este un Laureate Plus din aprilie 2006, are 22450 km la bord rulati fara defectiuni.A avut un singur accident minor in care a fost schimbata bara fata.Dupa ce am mers cu ea pe scaunul din dreapta majoritatea timpului in mai bine de 1 an jumate am ajuns la concluzia ca Dacia Logan este o masina buna la pretul acesta,este spatioasa dar dupa parerea mea interiorul masinii este cam prost configurat.In rest ce pot sa zic drive safe la toti.
Am si eu o intrebare...daca ma puteti lamuri si pe mine cu o chestie.Deci...pleoapele se aplica direct pe far sau cum se face....?Si daca da, le poti da jos fara sa ramana vreo urma?
pleoapele se aplica direct pe far dar trebuie sa le lipesti cu ceva...preferabil silicon transparent cum am facut eu ca sa le poti da jos in caz de ceva
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
Masina are cauciucuri Continental sau Michelin, nu? Ca mi se pare ca are Kormorane, nu se vede bine in poze.
Multumesc SUPERCAR.Pai tatal meu nu prea se omoara cu tuning sau chestii de genul asta..asa ca bani de ceva maret ... cam pauza.In primavara ma gandesc sa ii pun niste pleoape,si sa vopsesc cerculetele de la aeratoare...si poate ca in vara niste folie pe geamuri spate+luneta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment