Masina este defapt a parintilor mei,este un Laureate Plus din aprilie 2006, are 22450 km la bord rulati fara defectiuni.A avut un singur accident minor in care a fost schimbata bara fata.Dupa ce am mers cu ea pe scaunul din dreapta majoritatea timpului in mai bine de 1 an jumate am ajuns la concluzia ca Dacia Logan este o masina buna la pretul acesta,este spatioasa dar dupa parerea mea interiorul masinii este cam prost configurat.In rest ce pot sa zic drive safe la toti.
Ct 29 Gyc
Collapse
X
-
pleoapele se aplica direct pe far dar trebuie sa le lipesti cu ceva...preferabil silicon transparent cum am facut eu ca sa le poti da jos in caz de cevaLast edited by crististreulea; 18 February 2008, 22:13.
Comment
-
Merci mult radu.
Un mic accident in pitesti...chiar cu baietii cu care am plecat in concediuLast edited by crististreulea; 18 February 2008, 22:05.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
Masina are cauciucuri Continental sau Michelin, nu? Ca mi se pare ca are Kormorane, nu se vede bine in poze.
Comment
-
Merci la fel.Masina are cauciucuri Michelin.Last edited by crististreulea; 18 February 2008, 22:06.
Comment
-
Multumesc SUPERCAR.Pai tatal meu nu prea se omoara cu tuning sau chestii de genul asta..asa ca bani de ceva maret ... cam pauza.In primavara ma gandesc sa ii pun niste pleoape,si sa vopsesc cerculetele de la aeratoare...si poate ca in vara niste folie pe geamuri spate+luneta.
Comment
-
Folie omologata, normal.
Comment
-
Comment